FashionDAYS

Efter lite snurrande runt på stan hittade vi till Simonsland o Fashiondays modevisning för SVEA o STAYHARD. Till vår stora glädje kostade ölen bara 20kr o turen på vår sida hamnade vi längsfram vid catwalken, vi kände oss coola för en stund. Vi fick tillome våra allra första goodibags.

Dsveasveasvea

SVEA har aldrig riktigt fallit mig för smaken dock var STAYHARDs visning nice.

stayard

stayhard

 

stayhard

stayhardstayhard

 

Sedan gick vi till ett gatukök o delade på en kebabtallrik o cocacola, romantik på hög grad. Vi tog en liten barrunda o gick först till Franks o sedan till X&Y, både ställerna var mkt trevliga o fina, fast det dåliga rykten man hört, el så är man van med Borlänges uteliv o krogar så allt blir så mkt finare här.. Vi svängde även förbi donken innan bussfärd hemmåt.

Daniel

Våra goodiebags

goodieV


Drive slow

Tvätten är klar, tacopajen är gjord o även uppätet o duschglasdörrarna ligger i gottförvar i förrådet. Vi trodde vi kunde ta hem dem via bussen, el det var rättare sagt jag som var optimistisk o trodde det men nej det gick inte insåg vi när vi väl hade köpt de, jag tänkte aldrig på att de kunde va lite tunga. Men tur så har man släkt inom några mils avstånd så min snälla moster Agneta fick åka o hämta glasdörrarna o även oss.

Ikväll vankas modevisning nere vid Simonsland, vad fasiken ska man ha på sig?


Nu är det dags för fredagsmys

ev

emo nästa?

 

Ikväll väntas tacos det är ju fredag o så även skräckfilm, något jag inte är ett stort fan av men jag får väl vara snäll o gå med på att se en iaf, det är ju trots allt Halloween. Nu har jag sovit ikapp mina förlorade timmar inatt, urinrören spökar igen o jag vet inte varför nu, jag har skött mig. Nej man kanske skulle byta ut skunkmjukisbyxor med målarfärg till något annat o försöka ta sig ut o handla. Vi har ingen ost, tacos utan ost funkar inte. Vi är ostfranatiker här, nästan 2kg ost på en månad. Inte konstigt att man har haft en hel del knott på pannan. Nästa steg blir att skaffa träningskort snart, StudioAktiv här kommer vi.

 

Det är mkt som står på listan, imorgon ska vi iväg o handla duschväggar på coop, köpa lite kryddväxter på lidl, så det blir lite liv i våran lilla lya, tvättid har vi också o så på kvällen ska vi på FashionDay som har modevisning, spännande. Så måste man också klämma in lite plugg också, tentan närmar sig med allt för stora steg.

 

Vill ni veta en rolig liten sak, jo att det är billigare att åka tåg in till Göteborg än att ta bussen. Är inte det lite sjukt? En tanke bara

 

 

 

 

 

 

bild: Jenny

 

 


oh no

Har varit uppe i ett antal timmar redan, tur att man har internet.

 

Lite bilder sen i lördags hemma hos Oskar. Shit vad tiden går snabbt.

oooo


E NYQUIST & D MUNTER

Nu har jag nördat mig, på andra sidan soffan sitter Happy o nördar med sitt xbox, ska tillägga att han köpte ett golfspel idag, nörd på riktigt. Men jag tycker om han ändå. Idag trosade vi runt i regniga Borås o jag köpte mig ett busskort, det är en speciell känsla varje gång man köper ett nytt busskort, går inte att beskriva riktigt. Vi tog en sväng till Knalleland (vet ni förresten att knalleland har en egen tågstation, lite storstad känsla hoho) o jag köpte de gråavinterskorna på stadium  som vi hade ringt efter från Borlänge, alltid roligt att höra när personer här nere ska säga Booolääängee. Slår aldrig fel. Fast egentligen kom jag på att man borde kanske ha köpt sig ett par regnstövlar ist för ett par gråamocka skor..

 

Imorse  hittade jag min kameraladdare så nu kan jag ladda min kamera som dog efter första kortet jag tog när jag var i Borlänge, lite frustrerande.

 

Igår när jag kom hem efter tågresan möttes jag av matdoft i trappen, underbara Happy laggade gulashsoppa för han vet att jag älskar soppa o så till det nygräddade vitlöksbröd o så till efterätt vart det vaniljglass med varm hallonsås. Han kan han.

endm


Nu har vi internet!

:)

Say what you want



On the road again med Nelly Furtado

Ett luder på jackan

Nu är snart min vistelse i Borlänge över. Imorgon denna tid ligger jag i en rum som åtminstone är varmare än 16grader, i våran 180 säng med min Happys armar runt om mig o hans snarkningar flåsandes i örat. Jag har saknat honom, det är bra att vara ifrån varandra, att få längta, det har jag alltid trott är bra för ett förhållande. Det håller upp spänningen. 

Jag har förgyllt mina dagar här i Borlänge med aktiviteter så nu är jag så trött så att det ska bli skönt att få komma hem.            I lördags festade vi loss i Oskar place med housemusik, neonlampor o färgglada ljusrör. Sedan bar det iväg till Etage, tänka sig, mest för att få träffa o säga hej då till Fredin som just nu befinner sig på andra sidan jorden. Lite halvseg dagen efter satte vi oss i en bil påväg till Fridas livingtown, Orsa, som numera kalas "Orsa the place".  Där vankades fest (på en söndag) med en drös av skidskolestudenter o så Frida som tydligen var en av få från reseproducenterna. Kvällen bestog av häftig skidfilm i biosalongen i källaren, vattenpipa, mat, mera vattenpipa o urspårningar dock inte för mig som gick o la sig efter kl2, jag börjar bli gammal o trött.  Morgonen vart tidig, sexandthecity the movie, äggröra o bacon. Så var det dax för mig att bege mig ner till Borlänge o träffa Stina o käka på American, det gäller att passa på när man är hemma. Idag har jag o Anna strosat runt på kupolen, jag handlar för mkt men o andra sidan så suger ju affärena i Borås så man måste ju bunkra upp ett litet förråd. 
 

13:e november

http://www.sensation.com/world/en/photos

YES

23:e oktober

Igår var en bra dag. Igår var en sån där dag man inte har någe förväntningar, utan allt sker med ett flow som stämmer in bra med livsrytmen. Kaffe på p&l cafeet, bilåkande genom mörka o kalla Borlänge, nya ansikten o personer att bekanta sig med, cheeseburger på mc´donalds o få umgås med personer som betyder mkt. Så sedan få somna in till ett HIMYM avsnitt in Erikas place är ett fint lager grädde på moset.

Ikväll hoppas jag på nya äventyr på gamla platser, jag har med mig ett par elk:ar så äventyr blir det nog.

För 6 månader sedan hade man darriga ben, en kropp fylld med coca cola, skratt som aldrig dog ut o en Åre-resa som aldrig kommer glömmas!

ef

Försöker ta kort på min nya hårfärg

det går inte så bra..
e

whhhaaooo

Upptäckt en ny logga, måste se vad som händer


Fredag

Efter två färgningar är hela mitt hår färgat, igår hade jag ljusa toppar, inte så nice men idag går hela håret i samma chokladrödmörkbruna nyans. Igår var jag hemma hos Marit o fikade tills magarna var fulla o höra vad som hänt i kära Borlänge hittils under hösten. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, men en tablett o så lite utomhus aktiviteter är den borta. Så lite vin till lunchen så känns allt prima ballerina. Ikväll blir det besök på p&l cafeet, ska bland annat äntligen få träffa Frida o så även Erika.


Källhagsgatan 19

Lite bilder på vårat nya hem.

Den bajs bruna väggen gjorde sig bättre på bild än i verkligheten.
föreföreföre

Några dagar senare med nymålade väggar o tapetserad vägg, bäddsoffa o 180 säng.
efterefterefterefterefter
Det är bara den gråa väggen i köket som ska tapetseras med en svartröd tapet.

o

Jag fick något konstigt ryck o ville ha förändring (inte för att mitt liv den senaste tiden varit full med förändringar) o färgade håret, mörkt mörkt. Jag som sa förrut att jag aldrig ska färga el bleka mitt hår.

Hometown, livingtown

Det känns lite konstigt att man har en resväska med alla sina grejer i när man är hemma. Jag är hemma, fast på  besök. Jag tog med mig allt till Borås, det enda som är kvar hemma är ett par mjukisbyxor o alla mina älskade skolkataloger. Mitt rum har aldrig innehållit så lite saker som nu. Min mamma har tagit väl hand om min klädhängare ser man också, det hänger 18975889021 väskor på den nu.

Senast jag satt vid en dator med internet var förr förra fredagen i skolan, jag fastande rejält, så rejält att jag glömde tiden o jag råkade sätta igång larmet på skolan. Lite pinsamt.

Förrutom att sätta igång larm har vi fixat o donat i lägenheten, det har blivit hur mysigt o fint som helst o så fick vi en dammsugare av Daniels pappa i söndags så nu kan vi städa också. Det som är kvar nu är  en vägg i köket som ska tapetseras o så få upp gardinstängerna där också, sedan är det bara små saker kvar som vi får ta tag i när budgeten har plats för det.

Jag har även upptäkt att vi har ett stort o fint frilufsområde precis runt knuten, med broar över åar, lummiga skogar, dammar, skogsvägar, fotbollsplaner  o boulplaner. Synd är bara att Happy inte är en promenadmänniska, som jag är utan när jag väl fått ut honom så springer han o jag går, inte så romantiskt precis men det ska väl gå o ändra på.  

Jag har gjort min första tenta nu också, företagsekonomi, det kan ha gått hur som helst känner jag men jag är ändå glad för under tentamen kom min kreativa sida upp igen o den där "tänk logiskt o gissa" som har varit borta sedan 9:an, jag har saknat det. JIT, just in time!

Förrutom plugg, satc period, kanderade nötter som jag har ätit allt för många av har jag gått på frukostmöte el frukostföreläsning som det kallas. Kl 7.15 i skolan som var uppdukad med mackor, frukt, juice o kaffe. Blondinbella var på besök o pratade om sitt liv, bloggen, alla företag som hon startat o om självkänsla, hon växte i mina ögon. Hon var duktigt på att prata o riktig rolig faktiskt. Jag ska också bli driven o starta företag!


Bilder från frilufsområdet
naturnatur





Bättre sent än aldrig

Jag var ju i Göteborg för flera helger sedan o jag fick träffa en del Borlänge folk o så klart Erika.

Junior DanielDEEE


Så en del myspys dagar i Seglora har vi haft också
DEdeEEDsnigel

Så efter 11 dagar

Jag tror det är bra att försöka klara sig utan internet o jag tycker jag lyckas väldigt bra. Nu befinner jag mig hemma i Borlänge o det kommer jag göra tills på onsdag. Daniel är kvar i Borås, 8 dagar utan Mr Happy.. Jag ska fylla mina dagar till fyllo o även fylla denna så väldigt lugna blogg med bilder, bilder o åter med bilder,  ligger efter en hel del!

Ps. Ibland så saknar jag sommarnätterna så att det gör lite ont

sommar


O så även vännerna i Dalarna!




Hej

Puh, har inte varit i närheten av internet på 9dagar! Ska det där jäkla CSN kortet komma någongång så jag kan beställa mobiltbredband!!?! Nu är lägenheten snart klar, soffan kom på plats i onsdags, nu väntas bara lite tavelhäng o hyllor o så tapet till köksväggen.

All "bra att ha grejor" inhandlades i tisdags när jag, mammi o mormor tog en sväng till Ullared, råka bli sammanlagt 3150kr.. Men vad grejer jag fick!

Nästa vecka är det min första tenta, företagsekonomi, o jag kände idag på våran sista lektion att jag nog borde ha tagit tag i detta förlänge sedan. Varför ska jag tillhöra den lata gruppen av människor? Jag har tillome läst detta förrut men ändå kan jag inge.. åh ångest kryper sig närmare på

Funderar även när jag ska åka upp till Dalarna igen.. Det vart ju bara en kort visit senast som vart köra bil, packa, åka tillbaka. Har en lektion den 19:e o sedan har jag inget förrens den 4:e november, alltså 2½ veckas ledighet, eller rättare sagt egen pluggtid.


RSS 2.0