Tackar mitt chill

Är rätt så nöjd över att jag segat mig och inte åkt ner till festivalområdet än, det spöregnar och åskar precis i skrivande stund. En torr och fin Evelina kommer entra området i zebratights! Lets the party begin!

Svenska dagbladet

This is Borlänge!

Sommarens mysigaste grillning

Är nog redan gjord! Ett glatt gäng på en liten ö, mitt i den djupaste Dalaskogen, sittandes vid vattnet vid lägerelden, grilla hela kvällen lång och samtidigt se solnedgången. Mys! 




Mot nya äventyr i Dalaskogen

Fixat nytt festivalband, packat, ta lite deo och nu far vi igen, mot en ö och mot en festlig natt. Måtte bara inte myggen äta upp oss!

Midsommar 2012

Vilken otrolig bra och fin midsommar jag haft! Gjorde mitt sista pass på peace&love under förmiddagen och fick jobba med hur härliga människor som helst, klart den roligaste dagen ever där! På kväll vart vi hemma hos Erika efter mycket om och men, fast vi var få men bra så var nog denna afton en de bättre faktiskt! Jag fick göra allt som jag gillar, äta god mat två gånger till och med, dricka gott, trevligt sällskap, majstång, kransar, VACKERT ASNICE VÄDER, röka vattenpipa, lyssna på Loreen, spela kubb, fajtas, spänna muskler, dansa lite och leka lite lekar! Idag mår jag bra fast jag har en värkande axel, en fot som inte blivit bättre precis och ett trasigt festivalband! Lyckad fest!

 

Lilla Thompa har blivit stor

Min 4år, 4 månader och 4 dagar yngre bror har fyllt år idag, hela 18år och gått över till "vuxenvärlden"!  Det har vi firat med lunch på stan och tårta och tacomys på kvälln. Grattis bror! 

th
t

När molnen försvinner

Långpromenad med ett svalkande dopp
T

Min nya färg, rosa!
cykla

Romantisk middag med Frida
frida

Releasfest med Vindvisa
spelning

Site

Trött. Har nu jobbat 24 timmar på peace&love, 6 timmar kvar men inte förens på fredag! Idag har jag suttit på tak och målat, kört bil, fäst lampor och druckit 342 liter kaffe. 

t
f

Till hösten

Leopard och grått. Låter som min melodi!
l





















Summerburst

Lördag, efter regn, frukostbuffé, sänghäng, systemetrunda så kom solen!

t
adrian
himmel
omr
s

Nedräkningen har börjat!

Hemma igen och idag har jag haft min första dag på p&l. Mest glidit runt i lastbil fram och tillbaka mellan Borlänge och Falun och även vart hundvakt. Soft, eh ja!
hund

Inget kommer någonsin slå detta!




JA, jag kommer aldrig tröttna! 

Älska publiken, älska henns leende!

Ett litet smakprov

sb
spriiiit
t
sb
scen
tiesto
Tiësto, you are on fire!

Mot Stockholmo

Sitter på tåget nu, lite halvtrött och frusen, bådar gott! Men peppen infinner sig nog så fort jag stiger av! Ikväll ska vi bland annat dansa tillsammans med Tiësto, kan inte annat än bli succé! 

summer



Kom, kom sommar och sol

Alltså blir så trött av det här vädret och inte ser det ut som att de blir bättre nästa vecka heller. Visst det kan bli lätt tråkigt att inte jobba men det blir ju bara värre när det ska regna och va grått och tråkigt. Tur så blir det Stockholm imorgon, Peace&love jobb och midsommar (utan planer dock, som vanligt!) nästa vecka och sedan självaste Peace&love-festivalen. Sedan hoppas jag vädret visar sig från sin bästa sida så man bara kan lojja runt ute och chilla med både glass och jordgubbar. Om inte så kommer jag dö av tristess! 


Gulligullbilden!
hundi
Bild: Chrystelle



Kaffemoster still going strong

Pepptalk, kaffe i massor, kladdkaka så kladdig att den knappt släpper från tallriken och en glad Stina!

Fofofofot

Sjukt mycket fotboll jag har kollat på nu, vad hände?

Hamna tydligen på Borlänges nya häng igår kväll, Liljan, där det stod karaoke på schemat tillsammans med alla studenter, jag kände mig gammal och nykter. Tillslut sjöng Elin och Maritin och de hämna i final men vann tyvärr inte. Idag ska jag packa inför Stockholm, frågan är bara vad som ska hänga med...
k

Spelschema 2012

De är två akter jag verkligen vill se på årets peace and love, Rihanna och Soundtrack of our life. Tror ni inte då att de har satt dem samtidigt på lördagen. WHY!!!!!?!?!?!?!


Håller tummar och tår att de blir ändringar tills dess!

imagine

e

On our way

Det är köönstigt väder här i lilla Borlänge. Ena sekunden sol, andra mörka moln till tredje när det är varken eller, någelunda varmt äre iaf. Idag har jag varit hemma och har äntligen packat upp alla mina kläder, gladast är nog mina föräldrar! De gånger man inser hur mycket kläder man egentligen äger är vid dessa tillfällen, när man byter hem för en tid.  Nu har ju även min garderob ökat med ca 317%, skönt att ha tillgång till mammis skattkamare igen. 

Nu ska jag gå ner till stan och va med för första gången på Friskis&Svettis utegympa. Kommer ihåg när man var 14 och satt och flinade åt när alla tanter stod där som dumma fån och klappade i takt till musiken och sa att man aldrig skulle va med på sånt. Nu 8år senare står man och svettas tillsammans ute och klappar i takt till musiken. Komiskt.

Fan. Nu började det regna.

Mellan regnskurarna

Frida
shooho

För tre år sedan

Mösspåtagningen!

eeee
me
fmee

Regn

Typiskt och jag som fått låna en longboard dessa dagar. Hoppas på uppehåll imorgon men mest önskar jag sol till helgen! Summerburst smyger sig närmare tjoho!

Gäss

Två nätter på soffa och man känner att man inte är en ungdom längre. Vart en bra första helg i Borlänge, krogrunda både i fredags och igår. Tur då att det tar 5min att gå igenom Borlänges alla krogar! Ikväll vart man bjuden på grillat och gofika med bubbel och påvägen hem så körde vi förbi 10-tals gäss, bra avslut på denna helg.

gäss

Hej snygging

t
t
t

Borlänge 03.39

b

Lite hemmafix

f
Får se hur det går och blir!

Back to livingtown

Så en bilfärd med trevligt radioprogram senare så är jag hemma i Dalarna. Igår spenderades sista dagen i Borås med bror och familj, grillning och fint väder bjöds det på. 

Nelly
chico

SverigeSverige

Ska snart sticka iväg och göra något som var ett bra tag sedan sist, träna. Halsen är OK så då kör vi ett sista ryck innan sommaruppehållet.

Några bilder från de senaste dagarna

ts
t
s
b
g
b
s
b
h
n


En massa myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Vi begränsar vår värld men tanken

Några visdomsord från Buddah så här på en lördag.




Nu hoppar vi strax in i Cleon och drar mot kusten, mot Orust och till Flatön.

Tre vänner och en bil och en här kommer en bild från förra året när vi var i Uppsala med Matilda. 
est

Hejhej

B.T

Fin sista ridtur för denna säsong, lite hoppning ute med fina B.T som var pigg och glad för engång skull, synd bara att Jonna flög av men hon lova tårta till hösten. Tack och hej då för denna gång Borås Ryttarsällskap. Nu packa väskan!

bt

Its fucking awesome dude!

Förlåt men jag är fortfarande i något rus efter allt med ESC. Jag älskar jusst denna när Loreen kör i finalen på melodifestivalen, redan då visste man att det skulle gå hela vägen. Får fortfarande rysningar när jag hör publiken jubla och se Loreen småle! AH jag kommer nog aldrig tröttna!







Nu har vi sommarlov på riktigt

Så nu är det sista inskickat och vi har nu lov. Gårdagen vart lyckad, kul visning, härligt förkrök hemma hos Carro, festligt värre på X-festen och en rolig stund på X&Y. Som vanligt dåligt med bilder men några från visningen iaf! 


Texmex hade fina skor på sig
Ts
m
mv
mv
b
kl
Vart inte mer än så

RSS 2.0