Liten värld

I lördags när jag stod mitt på dansgolvet inne på X&Y och svingade rumpan ser jag ett ansikte jag känner igen, vem är det, jo en kille som jag gick med under högstadiet och som jag inte sett sen dess typ. Hälsade och fick vara Sebastian-Evelina igen för en kväll, bara det var ju fem år sedan sist. Samma kväll/natt när jag är på efterfest så får jag höra att en av the boys vet vem Daniel är. Liten värld, ja! 

.. och att jag fick kommentaren "Va, du är ju för snygg för honom" gjorde att lillkroppen sträckte på sig ett par cm och singelsjälvförtroendet steg markant!

Ta pulsen på oss tpu:are


Frost

Vackert, vackert!

Intressant ämne

Borde det vara obligatoriskt med retorik i skolan? 
 
Ja, så många som kan stava fina ord men inte ens kan ge ett handslag korrekt, inte titta i ens ögon, pratar endast om sig själv eller aldrig kommer ihåg ens namn. Vad tror ni en framtida arbetsgivare vill ha?

Vädret

Snöstorm hemma i Dalarna, regnslask i Borås och i Alayna där mina föräldrar befinner sig nu är det 24 grader. 
 
 
 
Åh.

Läckert !

Grattis T-rex som klarade körkortet idag! De ska vi fira! 
foto: T-rex

Dags för kaffe!

Många koppar kaffe har det blivit genom åren..
 
 

F.D

 
Fashion days sög rätt sagt ut iår, b-känsla på hela skiten. Något som verkligen inte sög var att denna brutta var nere och förgyllde dagarna och även tog hand om mig i torsdags när jag tydligen lekte Jesus inne på X&Y, men den storyn tar vi en annan gång. Borås har även visat sig från sin bästa sida, fint väder de senaste fyra dagarna (dock iskallt!) och idag när man tog en promenad hem var hela världen täckt med frost som glittrade solskenet, vackert!

Känn peppen!

Hej dudes! Idag smäller det, alla stadens fashionistas vaknar till liv inklusive lilla jag. T-rex och jag har redan hunnit med en hel del, pappersutställning, italiensklunch och en fantastisk kopp apelsinchoklad/kaffe i Boråssolen, ja solen var framme en stund och även säsongens första snöfall, den kom, den sågs och den försvann... Extra glans över denna helg är att min kära Marit kommer på besök, awesome helg helt enkelt!
 
 

Vill du göra oss (mig) en jätte stor tjänst?

http://www.surveymonkey.com/s/LJCRKQG

Gå in på denna sida och svara på ett par korta frågor, tar max 3min! Detta skulle hjälpa oss oerhört!
 
 
Tack!

Uppklätt men slappt och svart

Igår var det event (eller jippo som vi säger) på Lindex. Det bjöds på cider och nötter och lilla T-rex fick visa leg, inte jag, börjar bli gammal... Så var det fashionistas från huvudstaden där och pratade om shape-in-trosor, brösttejp och glitter. Fräscha brudar. Den stora glädjen under kvällen var att jag äntligen fann mig ett par pärlbyxor, de på cubus försvann lika fort som lördagsgodis på fredagar, det bästa var även att det var rabatt hela kvällen, lyckorus i kroppen för rabatt_lover_Evelina!


Försöker finna orken..

Trött är ju bara förnamnet. Den bristande solen i somras har satt sina spår, fast oandra sidan har jag varit på två soliga resor detta år så vet inte om jag kan skylla direkt på D-vitamin brist. Fast nu har jag köpt mig en pillerburk till min fina vitaminsamling så får vi se om man märker nå skillnad. Bör även få ordning på min dygnsrytm som förmodligen är den största faktorn i det hela och som har vart helt åt fanders den senaste tiden. Fast min dygnsrytm tar jag tag i nästa vecka, känner på mig att det här kalaset Fashion Days inte kommer göra så att den blir bättre direkt så jag börjar nästa vecka. Den klassiska jag börjar på måndag, klingar bra!


När orken inte finns där


Borlänge ♥ musik

 
 
 
 

Det kommer bli en bra dag idag

Måste ha missat att trycka på "Spara" när jag satte klockan igår, detta relaterade att jag vaknade en kvart innan föreläsningen. Vad gör man? Stressa, nej det orkar jag inte med. Istället tar jag det extra lugnt och dricker mitt kaffe med ro, dyker upp efter rasten, det jag missar är väl vad lila och orange ger för känslor? Förstå att jag inte stressar till det. Mera flum åt folket!

Vi är mer lagt åt det tekniska...


Måndagsnöje

Shoppat loss idag, bara för det inte vart nå i Göteborg förra veckan. Vi var förbi knalleland och jag har nu äntligen köpt mig ett nytt brunnslock, så nu slipper man kila ner stortån i hållet där det gamla badkarsröret engång var nerstoppat i, badkaret som försvann för snart två år sedan, ja jag vet att jag är seg. Handla även lite mera smått och gott bland annat så slog jag till på en kornblå maskara, nu är bara frågan om man kommer våga gå all in med den. Vi får se. 


Bra start!

Det bästa med att inte ha någe skola på förmiddagen är att man kan äta frukost ihop med Efter tio med Malou. Idag snackar de om ekonomi och barn, hur man ska lära barn ta ansvar över sitt sparande och hur man får de att värdesätta pengar. Ett faoritämne för mig som fört kassabok sedan jag var 16 och har excel-dokument över mitt liv! 

Borås bjöd på sol

Det vart en solig promenad ner till stan och ett Body Balance-pass, ont, ont och ont men så skönt efterråt. Blir att försöka gå på några pass framöver för att få ens stela lillkropp bli mjuk och fräsch. 

Kom på att jag har några frystna bananer i frysen så nu ska det mixas glass, mummaslut på denna söndag.

Ännu en helg

Så nu var ännu en helg förbi och inge vettigt gjort alls. Det jag har gjort är typ bara sovit, vaknade lika sent idag som igår och när jag väl kom upp ska jag inte ens tala om... 

Ska iväg och träna snart så att man gjort något vettigt idag. Imorgon är det vecka 43, typ Borås roligaste vecka och jag har tagit fram mina klädalternativ, min färgskala; svart, vit,  grått och så lite mera svart. Så fruktansvärd tråkig men så har jag noll inspiration och svart ligger ju nära hjärtat mitt. Men tror jag ska satsa mer på lite roligare smikning, för bli lite roligare. 
 
foto: Sara & Caroline 

En favorit


Slödag

Inget vettigt gjort idag inte. Tog en rejäl sovmorgon som var behövlig. En promenad runt om i Borås. Häng hemma hos Therese som bjöd på pannkisar och så har vi gjort schema inför Fashion Days nästa vecka.  Kaksugna var vi och gick till Orion där det vart istället gulaschsoppa, biskvi till kaffet och bländrandes i modemagasin i ett par timmar. Det var min lördag det. 


Girliiiiiday

Idag har man varit i Götlaborg med flickorna, mys med gomat, gofika och en massa spring mellan alla butiker. Vad jag fick med mig hem? 0! Var absolut inte på någe shoppinghumör och de äääääär ju så långtråkigt att gå i butiker, nej de vart enbart matshopping idag! Nice vilket fall som helst!
 

Lite sol och värme skulle sitta fint

foto: Kristin

In this club

Mötet gick bra idag, att överdrösa den negativa med en massa positivenergi ger resultat, bra resultat. Vi skulle nog kunna säga att nästa steg i vår vänskap är att införskaffa bästishalsband. 

Efter vårt möte drog vi oss vidare till "stora" skolan där det bjöds på Fair Trade-fika, såklart vi var där! 


fua

Hej! Idag har vi möte med allas vår favorit hagga! 

foto; Jeanette
 

Dagens fundering

Är om jag ska våga kolla på Kalla fakta ikväll som ska handla om djurhållningen på Parken Zoo. Vet inte än om man klarar av att se detta, finns inge värre när djur far illa!

Bunkra upp med näsdukar är ett faktum...

 
 
 
/// Kött-ätar-tjejen som äter kikärtsbiffar idag

Världens bästa Asia Crisp

Imorse (kl10...) när man entra skolans matsal för att jobba på vår affärsplan (Snart kommer det en awesome produkt nära dig)  så mötes man av en gopåse från Orion, vår fina Stephie bjöd på chokladstänger! 
 
 
Ser dock inte så jätte goa ut på bild, men jag lovar det är deeee!

Brevvän?

 
Har tydligen fått en brevvän, hon heter Eva och är ett Jehovas Vittne.

Gurkbuuurk

Igår fick jag sug efter leverpastej och för att kunna äta leverpastej måste man ha ättiksgurka till. Så igår kväll var det jag som skivade gurka tills fingrarna började blöda men mödan var värd när jag kunde avnjuta mig en macka till frukost med leverpastej och gurka på! Mums!
 
 

Mina dagar

Dagarna består mesta dels utav företagsekonomi, tygkassar och målarfärg. Måste erkänna att det är en rätt så skön blandning. 


29

 
Idag fyller denna pingla år och aldrig har hon varit snyggare! Det är inte kört och det ger ju lite hopp för framtiden... 



 
 

Mat då och nu

En sak som är skojigt med att ha blogg är att man kan gå tillbaka och se vad man gjort åren innan och vad ser jag när jag går in på oktober 2011?  Jo attt jag lagar exakt samma mat idag som då. Har jag dålig fantasi eller är fisksoppa typisk oktober? Dock ser jag att jag blivit latare (eller nyttigare?) och inte bakar nå bröd längre och så har jag tydligen fått tillbaka mitt smaksinne och inte behöver peppra sönder all mat längre... 

2011
 
2012

Måndag morgon, igen


Hej Malte

Det här med att försöka ha en vitperiod går inte så bra... 


Foto: Friiiiiida
 

Okej, just så här vill jag leva just nu, för en tid, med er!

Roadtripa i ett varmt land med bästa vänner, poppa hög musik och bara vara friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! 

Hästmässa

Är ju Hästmässa  här i Borås denna helgen med toppeliten inom hästbranschen samlad. Man borde kanske försöka ta sig dit imorgon... ? 

No comlicated

Hösten har varit fin här i Borås de senaste dagarna, ett par plusgrader, blå himmel och en skimrande sol. Gårdagen spenderades tyvärr allt för långe inomhus men på kvälln vart det en promenad genom Borås i kvällssolen och sedan gräddades det tacopizzor, mummsi. Idag är det dock lite molningare men inget regn och ska ner till staden och hitta någon fin present till Malin. Blir kalas hemma hos brorsan ikväll och som svar på min fråga om det blir nå vin fick jag detta: Det kan du hoppa upp och fet haja att det blir. En pepp bror? 

Älskart!

 

Hey dude!


Såja då är man redo med nyklippt lugg och fullladdad med kaffe för att strax dra ner till T-rex och laga lite tacos, aribaaah! På tal om hår, men detta väder som de varit i sommar och under hösten = regnigt och allmänt fuktigt måste göra gott får ens hår. Så här snabbt som mitt hår växer nu har aldrig mitt hår vuxit förr, får klippa luggen nästan var vecka för den hänger i ögonen och snart behöver jag inte ens toapapper på toan längre... ... ...  .... ... .. 

Måste bara även tipsa om en grej också innan jag drar och det är gårdagens program i musikguiden som snackar om The Dream (Som gjort superhits till ex Rihanna och Beyonce) och även sänder hans live-spelning från Peace & Love (som jag missade för Skrillex körde samtidigt), awesome som vanligt! 
LÄNK
 
Ja God kväll!

Fortfarande ung och dum

Lördagens illamående är som bortplåst. Ikväll kö vi påt igen! 

Tycker denna slinga påminner sjukt mkt om Las Palmas gamla goding Missbruk Beivars, åh tillbaks till högstadietiden!

Vita rocken på, rock´n´roll!

Förmiddagen har handlat om färg, kladd och klipp. Ibland kan man undra om vi går på lågstadiet eller läser på högskola... ?
 

Man blir ju så trött

Folk som ska finnas där för att peppa sönder oss ist snackar skit och får ens självkänsla i kras.


Jag säger bara det, KÄRRINGAR!

Måtte jag icke bli en sådan!

D-vitamin-& endorfinkick och så även laktosfritt

Var och handlade igår och byte ut den heliga kaffemjölken till laktosfri mjölk, här är tjejen som vågar bryta mönster! Nu ska jag ta mig ännu en promenad  ner till staden (sol, sol, sol) och möta upp min andra halva och sedan bege oss till Inkubatorn och snacka om vår affärsidé som vi inte har.. Ah får se hur detta kommer gå!
 

Bland det bästa som finns

 
Härlig musik i öronen, promenerades bland löv och grus med vinden nypandes i kinderna!
 

The acoustic version

 
 
 
God morgon!

Tomorrowland

 

Shine bright like diamonds in the sky

Ett litet bildregn över de som hände i Living long time...
 
Hämtat min nya glidare, Lappen. 
 
Festat med Malte 
 
Varit sjukt bakis, allt började hemma hos Tina
 
Filmmys med han
 
Förkyld men orkat med en promenad iaf, den gick till Älvhagen
 
Fikat på Peace&love cafet med Erika och Frida
 
Så hängt lite extra med Frida som snart flyr landet igen

Lillasyrran

Hej då Borlänge för denna gång!
 
 
Kul att äntligen hitta en video som accepterar delning. Denna gång med Knowels lillasyster, lagom häng en tisdag som denna.
 

Lite ändrade planer

Tanken var att jag skulle åka tillbaka till Borås idag ja, rättare sagt så borde jag ha åkt förbi Örebro för ett bra tag sedan för att hinna till eftermiddagens föreläsning. Men med förskräkliga färgläran bakhuvudet, spenderat allt för lite tid med familjen, trött som snus och har en helledig dag imorgon så stannar jag en extra dag och åker imorgon ist, i lugn och ro.

Böörlääängää

Home sweet home! Igår kväll kom jag hem helskinnad efter en resa som tog exakt 5 timmar och 2 minuter exkl toastopp och ägghämtning. Såg även på bilens display att det är exakt 43mil (exakt på kilometern !!) mellan B to B om man tar vägen förbi morföräldrarnas placa. Idag är jag dunder täppt men inget som stoppar mina planer för dagen. Ska luncha med Stina på stan, åka till Falun och byta bil (igen!), denna gång är det en vit springare som väntar på mig, obs den har cd-stereo (Lycka, dock måste jag börja införskaffa mig CDs)! Ikväll ska vi partaloss hemma hos Marit, vart kvällen sedan leder vet vi inte riktigt än men känner peppen!

En bra fredag helt enkelt!

Du kan va en bulle

Hej mina vänner och även de jag inte känner! Idag är det kanelbullensdag och detta ska självklart firas med en kanelbulle till en av dagens alla koppar kaffe! 

På dagens agenda är är det workshop som gäller i färglära men det viktigaste är ju för dagen är att jag tar min kosa och styr uppåt mot Dalarna efter dagens shit. Tjoohoo!

Smile!

 Har varit hos tandläkaren idag och allt var finemang. Ett av de bästa med att bo här på västgötaslätterna är att de har fri tandvård tills de år man fyller 23 och även funderar på att öka det till 25, hur nice är inte detta! 
 
 
Nu ligger jag i min lilla grotta, de har börjat krypa fram en förkylning så försöker kurera mig så gott de går. Ska ju till Borlänge imorgon och har så mycket roligheter inplanerat och vill verkligen inte va hängig. Farligt att umgås med barn, blir alltid småförkyld efter det. 
 
 

Tips från E

Ja här kommer två klick-tips från cyber-världen från mig om du har lite tid att slå igen eller vill se/lyssna på awesome grejer! Perfekt dessa regninga och gråa dagar, bunkra upp med te, gottigott och en filt. 

Om du missade gårdagens Vetenskapens värld på svt så lovar jag att du verkligen missade något! Det handlade om motion och träning från en helt annan synvinkel, så intressant!
Svtplay


Om du mer är för att ha något att lyssna på medan du gör något annat kan jag rekommendera gårdagens avsnitt av Musikguiden med Jenny Seth. I detta avsnitt  sammanfattar de septembers hetate/populäraste/wow låtar, brukar va månandens bästa avsnitt om du frågar mig!
Sverigesradio




Mot mörkare tider

Inte kul när man måste tända på morgonen... Hej hej dagen!

Vecka 40

Kursstart har stått på schemat idag, Färglära. Får en känsla av att den är lite överflödig (?) men de kanske är bara är jag som tycker. Var iaf sjukt trött idag, så vi satt mest och fnittrade, om vad vet jag inte. Börjar man bli gammal eller? Tar så många dagar att bli människa nuförtiden. Tacka vet jag att festa på torsdagar så har man hela helgen på sig att vila, läget som nu är inte hållbart. 

 
 
 

RSS 2.0