Hemma på en kort visit

Är hemma för en liten stund, ska packa ner alla grejer o redan åka tillbaka till Borås imorgon. FÅR LÄGENHETSNYCKLARNA IMORGON! Jag har även hittat min kamerasladd, den fanns i min reseväska tydligen. Här kommer lite bilder från  första veckan i skolan när vi hade modevisning, klart den roligaste dagen hittils!

Vår skapelse ägde!

dress

 

dress

 

mode

 

mode

 

 


Hej från Göteborg

Precis ätit lite vitlöksmarinerad fläskfile som grabbarna lagat till så bra. Ikväll bär det av till Handelspuben o få träffa bland annat kära Erika Ika Spika! Känner på mig att det kommer bli en helt dundrans nice kväll!

Bright lights big city life

h

Run, im a natural disaster

Min föreläsning var ju inställd igår så tusan vad jag pluggade ist, hela dagen så nu kan jag allt det där med utgående moms, nollpunktsvolym o räntabilitet. Så till det otroliga, jag o Mr Happy var ute o sprang igår, el rättare sagt han var den som pushade på med lätta löparsteg o jag var mer den dära negativa typen som släpar benen efter mig. Men måste tillägga att det var jag som fick ut oss, så att jag inte  orkade springa hela rundan gör ju inte så mkt o den där jackan han lovade mig om jag skulle orka hela vägen kanske inte är så där snygg i verkligheten som på bilden..
Idag ska jag lämna detta internat som jag har varit sen i torsdags, ska försöka hitta någon ny klänning tills på lördag när vi ska till Göteborg, men jag har märkt att affärerna här suger P, o de säger att Borås är Sveriges textil o mode stad! Puh, skit snack! Sedan blir det hem till Hökerum o tvätt o så lite mera plugg!

Jag är en tjockis som heter Daniel

Lalalalaaaalaalaa
Kvällens låt.

Tie my hands

Idag skiner solen över västergötaslätterna o min eftermiddagsföreläsning är inställd. Tre veckor kvar till min första tenta o 9 dagar kvar tills vi får nycklarna till lägenheten!

För att lätta upp en gråregnig måndag = bilder!

Dock är alla bilder från mobilen, så kvaliteten kan ju vara lite olika bra.
Daniels skola ligger ordagrant mitt ute i buschen, det finns skog, några hagar, någon lantbrukare där o var o så denna otroligt vackra kyrka!
kyrka
Jag var duktig förra veckan o gick ett antal promenader, på ett ställe ca 1km från Mr Happy står denna sten
2 mil
Jag gick även hemma i Hökerum (jag vet inte om jag ska kalla detta mitt hem el hos Mr Happy för jag spenderar nog mer tid här hos honom, fast oandra sidan har jag alla mina kläder i Hökerum..) Hurtiga jag för en dag o hittade en urfin stor grönskande hage som var öppen o som jag var tvungen att utforska. Efter att ha klättrat upp för kullar o snår kom jag fram till toppen, inte allas så magnifikt som jag trodde de skulle va,men grönt o skönt iaf.
hage
En trött Daniel i sitt pissgularum
en trött daniel
I fredgas hade de som sagt percingstudio här o även frisörsalong
DAniel
Daniel
Efter det gick vi in i självaste skolan o in i deras aula o kollade på hockey på storskärmsbild o käkade choklad med nötter i. På bilden ser vi även Mr Happys bästis på  internatet, Junior. En göteborgare som egentligen heter Jocke, kommer inte riktigt ihåg förtillfallet varför han kallas Junior..
Daniel o JR
Igår när killarna var ute o hjälpte en fd internatbo att flytta så gick jag, Matilda o Sara till Skaparsalen o målade. Det var meningen att vi skulle trycka t-shirtar el iaf måla upp tryckmönstret men det vart mer ploj. Här står Sara o tar kort på våra mästerverk.
SAra
Matilda med en av våra skapelser
Matilda

Galenskaper

Nu har jag tvingat i mitt stackars öra med örhänge, har slarvat o inte haft i någe iår o det får jag sota för idag. Men smärta ska jag inte ens uttala mig om. Nämligen för igår kväll hade de percingstudio här på internatet o självfallet percade Mr Happy sina båda bröstvårtor! Jag säger bara aj. Alldeles snart ska vi bege oss in till stan för att shoppa, får se om det blir så mkt till att handla men vi ska strosa runt lite iaf, bara det kan ju vara lite smått mysig, jag hoppas även att jag hittar ett par höstskor.

Kreativt affärsmannaskap & Företagsekonomi för icke ekonomer

Det är fasiken inte lätt att vara student. Har redan köpt böcker för nära 1000kr o då läser jag endast två kurser för tillfället. Tur så har både kurserna fångat mitt intresse, måste bara försöka få intresse i böckerna också.

Igår gick jag o Sara från Stockholm o röstade inför valet, mitt på stora torget här i Borås. Så nu har jag gjort vad jag kan för Sveriges framtid.
Det här med att komma från Dalarna verkar vara lite speciellt, för varje gång jag pratar med någon ny person så är det "ÅH vad mysig med Dalarna" eller "SÅ härligt att höra dalmål" o så slår det aldrig fel med att människorna här har antingen någon gammal släkting, har bott i Dalarna för en kort tid eller har något syskon där nu. Så jag har kommit fram till en sak; DALARNA ÄR SVERIGES KNUTPUNK! Och förresten så tycker jag inte det är härligt med dalmål, el ska man skriva daaaaalmååål.
Men  jag kan inte låta bli att älska Dalarna, dalapatriot som jag verkligen är. Dalarna i mitt ♥

Club 54

Kör i höst igen, man kanske skulle planera in så man åker hem till den helgen, var ju en oförglömlig kväll förra året!

Vi har fått en cd med alla bilder från Kerstins & Tommys bröllop a la 70 & 80´s

ed
de
ed

Jag har fortfarande inte hittat min kamerasladd

met
Bild från Matilda från finsittningen, Matilda, moi o Therese

Sept. 12, 2010

Ont i magen jag har, vet inte hur mkt smörgåstårta o marängtårta jag smällde i mig idag. Gott var det iaf. Morfar fyllde år idag så det bjöds på lite kalas o en nice matlåda till mig! Inte helt fel att dyka upp med smörgåstårta på lunchen med kurstjejerna.

Igår var jag duktig o gick hem till Mormor o morfar från Agneta, 4km, ett par kor o en häst.

ko
kohästyui

TPU

Igår kväll hade vi finsittning i skolan, men kort har jag på kameran o sladden har jag inte som sagt. Bilder kommer inom sin tid. Trevlig kväll var det iaf.

Här är två bilder från Matilda som är från förra tisdagen när vi hade brännbolsstunering.

Några TPU:are som väntar på bussen
TPUEE 
Emelie o jag
bränn


blä

Nu ska jag hem till Hökerum, inge skola för mig idag inte. Har haft ont imagen från o till sen i måndags o inatt har jag inte fått en blund, alltid ska de vara något fel. Ska svänga förbi Ica o handla blåbärssoppa, keso, c-brus o glass, ja de ska jag göra. Bara äckla mig i soffan med en film heela dagen.

Du är den bästa

DE
bild Jennys
Du ser mig

Kalkylator

Jag måste medge att jag har rätt så sköna dagar. Har de flesta lektionerna mellan 13-16 på dagarna förutom några få som är mellan 8.30 till 12, 3 till 4 lektionsdagar i veckan. Detta ger mkt fritid när kurserna inte har gått igång riktigt än. Idag ska jag hem till Hökerum får se om moster Agneta kommer hem idag el imorgon jag kommer inte riktigt ihåg, jag hoppas det är idag för jag gillar inte det där med att sova själv i en alldeles för stor o tyst lägenhet. Nu även när jag sovit här på internatet sedan i onsdags med fullt av folk hela tiden, det blir en omställning.

Min garderob är inte sig lik nu när jag inte kan titta igenom min kära mors längre, dock hittade jag en fin fin vit kort transparent skorta i mosters garderob som jag råkade ha på mig i fredags. O någon råkade ha ner chipspåsen i chilisås som jag sedan haffade åt mig, fint fint liggandes i mitt knä. Typiskt, bara för man gillar chips.

Lite bilder från mobilen

Modevisningen från i onsdags
mode
Ett regning väg ut i buschen till Mr Happy
v'g
En solig lördag o en brunch som vi nästan alltid gör, mmh
HAPPYfrukost
Nice mat
Nice flötsjö i Happys tallrik
slö

Mm Stella

Igår hade jag min första lektion, företagsekonomi, pang boom 3 timmars föreläsning på engång. Dock kändes det inte så drygt för läraren var bra o hela lektionen var engaskerande, spännande o motiverande.

Går kvällen skulle bli maskerad, men när jag kommer hit på kvällskvisten är folk tråkiga o endast Mr Happy hade försökt sig på en utstyrsel, så jag skippade min utklädnad o sparar den till ett senare tillfälle, det är alltid bra att ha några ess i fickan. Med fårskinnstofflor på fossingarna  sjöng vi singstar el något liknade, åt chilinötter, lagade nudlar, spelade sharader, pratade politik o bastade (dock utan fårskinnstofflorna) i mörker, lampan hade gått o endast en vaktmästare kan byta.
Det är kanon fint väder här idag, fast det har jag bara legat i Mr Happys gula lilla rum o druckit cola. Ursh då! Men nu ska jag röra mig ut o äta bacon o äggröra som ligger o väntar på mig.

Have you ever heard a song

Nu är kontraktet skrivet! Senast den 30:e flyttar vi in men förhoppningsvis fortare. Igår efter kontraktskriveriet o tittande på lägenheten en gång till gick jag o Happy o åt på restaurang, en riktigt baota måltid med både förrätt, varmrätt o efterrätt, man måste unna sig ibland. Nice var efterrätten att man fick plocka ihop sin egna glass själv o de hade typ 20 olika strössel o såser o man fick ta hur mkt man ville! Mätta o belåtna blev vi allt. Sedan gick vi på systemet o åkte hem till internatet. Roliga människor här, kvällen slutade med ALias, jag o Happy förlorade men kul hade vi. Jag har även bestämt mig hur jag ska göra med Gbg. Det är maskerad här ikväll o det kan jag ju inte missa, så jag tar det spåret denna helg o så hoppas jag Gbg blir längre framöver. Evelina ♥ Maskerader

Landsbygden

Ligger fortfarande i säng i Mr Happys gula studentrum. Nu tror jag har hunnit med att kolla runt på allt som jag missat i den internetavärlden denna vecka. Inget i skolan idag heller förutom någon intro om skolan men det är ju det enda vi har snackat om hela veckan så jag struntar i den idag. Vill lägga in lite bilder från igår men jag har inte min kamerasladd här, ig. Plus så är min kamera död så jag kan inte ta några kort för den delen heller. Vi har haft tur med vädret här nere i Borås, fast staden förknippas med den regnigaste staden i landet så har det varit sol varje dag. Okej, igår kväll när jag gick från skolan bort till parkeringen ösregnade det, första gången denna vecka. Nöjd. Jag har hamnat lite i ett dilemma, i helgen ska några från klassen festa inne i Göteborg o jag är medbjuden, förresten så är halva min klass från Göteborg. Jag är visst på 4:e plas att komma längst bort ifrån, men hallå Dalarna är väl inte så långt borta heller, men tydligen. Men tillbaka till problemet: jag vet inte om jag orkar åka in till Göteborg denna helg, jag har blivit en lat tråkig dalmas. Stanna hemma o umgås o mysa med Mr Happy som jag träffar enstaka dagar i veckan eller åka in till Götet o bli tjenis med tjejerna.. eh..
Jag har även inhandlat mina första två böcker till studierna, Företagsekonomi o Modefabriken. Där rök 650kr!

Från Seglora

Jag har inge internet o jag är ju så snäll så Daniel får låna min dator på internatet (som för övrigt har internet) så passar på att logga in o göra alla bestyr varje gång man är på besök. Vi flytta hit för att kunna leva tillsammans ändå lyckas vi bo 5mil ifrån varandra. Snyggt! Men imorgon ska jag iväg o skriva på ett kontrakt!! Så mitt i september om allt går som det ska flyttar jag o Daniel in i våran alldeles egna lägenhet i Trandared, 40,5kvm. Litet, mysigt men ändå så öppet o nice! Någon km till skolan o fint område o även bra spår, så jag kanske ska ta tag i träningen en gång för alla.. Kanske.
Skolan är nice, idag har vi sytt, sytt, o haft modevisning. Skriver någon gång mer när jag väl sitter vid en dator igen.
ps. Människorna är snälla här. Jag har redan blivit vän med en från Vietnam, en som heter Emelie o är blåögd o blond likt min Emelie o så en bög.

Wolfram

Hej alla mina vänner o även dem jag icke känner. Borås livet rullar på.
ps Jag lever

RSS 2.0