Bekräftat

Jag mår mycket bättre att få jobba än att studera.
 
Ifall jag skulle börja grubbla... 

New record


Oktober vart det hela 101km promenix och nytt rekord! De är nog tackvare Marits och min vandring för två veckor sedan då vi nästan gick 3mil! Så varmt och fin månad gjorde ju sitt och jag fortfarande inte införskaffat mig något gymkort... 

Årets halloweeninspo

 

Hello korgboll ♥


Elastic heart

 
 

På tal om ett år sedan

"Handen i fickan" så löser sig allt
 

Vad man blir rädd för..

Att tiden går så fort! Tänka sig att det är ett år sedan dessa bilder togs. Mitt kryp in, kaffe och min kära lugg
 
 
 

Swee

Helledig helg och jag har äntligen pengar, fast det har jag tagit det lugnt i helgen, behövde nog det. Mycket som sker just nu, beslut som ska fattas och samtidigt inte glömma att känna efter...  

Ingen vanlig lördag

Idag kommer papi hem efter att ha softat sönder Turkiet i 3månader! 

Så kommer ju också mami hem, hela lyckliga familjen är samlad igen! 

Så i eftermiddag ska jag få träffa en tös som jag inte sett sen.... Jul? Kan de va så länge sedan?! Ojvoj på tiden alltså! My red beauti! 

Missing

 
Halvan!

Soft opening

Så kul att få gå runt och kika på det nya varuhuset och gash vad jag vill flytta hemifrån nu och börja på en ny fräsch kula med inredning och allt där till! 

3km rundtur och jag tog skor med klack, fortfarande trött i vaderna. Åh de hade gjort det så fint och det var extra många utställningsrum än vanligt, närmare 50st och mkt var dalainspirerat så som bilder från Torsång, kurbits, kända dalafolk och dalahästar i olika uppbyggnader! Kunde inte låta bli att ta tusen bilder på allt. Så varning för bildregn! 
















.. Och ja, jag gillar allt som är murrigt, orientaliskt och svart!

I flickrumme

Börjar allt ordna upp sig nu? Fick ett samtal från en gammal arbetsplats och ska på intervju nästa vecka, fast i till ett annat område. Inge mer kyla för min del. Snart ska jag bege mig till IKEA för att få va bland de allra första att se det nya varuhuset. Tur man har sin Stina!
 
Idag snöa det och sen regna det, mmh till vädret. Skypade med papi innan idag och de två hade sol och klarblå himmel, men nej då inte alls avis! På lördag kommer papi hem, hans 90dagar är över. Välkommmen hem pappa till ett slaskhärjat Dalarna ♥
 

Sushilovers

Älskar maskerader och snart är det dags för Halloween, tjohoo! För er som har idétorka eller inte hinner sätta ihop en dräkt kommer ett supertips till er:
Älskart!
 

Hey Jason

 

Helgen

Jobbar för det mesta kvällar så även i fredags och efter det vart det idolmys med mami, Kevin är ju för söt! Lördagen började med en höstfin promenad och sedan jobb. På kvällen vart det premiär för bolanche, de här med inge alkohol eller utgång innan löning har inte gått så bra.... Förfesten var skoj som vanligt men på bolanche var det tomt! Söndagen gick i seg och städningens tecken och på kvällen drog jag och Marit till stora tuna kyrka och gick på gudstjänst som denna kväll hade ljusinstallationer, perfekt avslut på veckan och väldigt väldigt vackert. 









Lyckligast just nu!

Ja där satt den! Den 29:e november drar jag ner till borran och umgås med mina minisar i nästan en hel vecka! 

Det ska firas födelsedag, dregla basket, textilhögskolan, fikas som aldrig förr och så klart XoY!




Äntligen

Efter att ha velat se detta i nästan hela mitt liv (den dagen man för första gången hörde om det iaf) så fick jag äntligen se det! Vattenfyllda gruvhål som sägs vara flera 100m djupa och med kristallklart vatten. Magiskt och ännu mera magiskt vart det denna dag då dimman låg tjock och älgjakt höll igång precis runt knuten. 









Blir att åka hit fler gånger, då ska det va en varm och härlig sommarkväll med vänner i massor. 

Sporty

Dagen man får jobba i det man vill klä sig i, inte för att jag inte gillar sport men saknar mitt svarta, polo, jeans/flanell skorta, kavajer och leoskor... 

Favvobilder just nu











Foto: en blandad kompott 

Bilden som säger mer än tusen ord

 
 

Hej Papi!

 

Fina kvällar

 
 
 
 

FANTASTISKT

Historieätarna, man kan ju inget annat än älska hela bunten!
 
 

Checka av listan

 
Min första lediga dag efter 10 dagars arbete bestod av att promenera från Falun till Borlänge. Vi packade in oss i bilen, jag, Marit och tre följeslagare på fyra ben. Vi tog Runnleden och fick som sällskap vackra vyer över Runn, höstfärgade träd, tågräls, stentroll, rådjur, grusade och avsalterade vägar. Vi tippade på 5h, det tog 6 men då även inkluserat en fika. En härlig tur som absolut ska göras om, dock om ett tag när rumpan har återhämtat sig!
 
 
 
 
 

The Weeknd

 

Stormberg




Dagarna går

Jobbat i ett nu den senaste veckan så har inte gjort något annat men idag har vi äntligen öppning av den nya butiken! Äntligen få börja på riktigt. Det känns iallafall bra och kollegorna är guld. Fast det här med norska, inte min grej, de var väl tur att man inte hamnade i Oslo, tankarna gick åt det hållet i somras..

Kul att få va med vid start så veckan har handlat om packa upp, galga, hänga upp, hänga ner, hänga upp igen, prissätta, klä provdockor, yra en stund och så fick jag följa med ena norrmannen och va hans guide när vi skulle köpa utrustning och möbler till vårt personalrum och så fick jag chansen att träna upp min norska som är behövligt då allt i butiken är på norska haha!

Snart kör vi!



Ett steg närmare till att bli kvar i Borlänge

Jag har nu skaffat självscanning. 

Upphittat

 
 
 

Hej Lasse

 Du kommer och går, ungefär vartannat år!

Birthday cake

Förra veckan var det "alla fyller år veckan". Söndagen börjades det med Stina, torsdags Marit och i lördags Oskar och så en drös människor där emellan. I fredags var vi på Peace and love cafet och kollade på livemusik, vår gamle konfirmationsledare och hans band köre några låtar, rolig den där Erik och nu kan jag bocka av en sak på min to do i höst - lista. 
 
I lördags vart det att först åka hem till Oskar som bjöd på tårta och en drös andra göttigheter och på kvälln vart det att fira Marit och Lollo som också fyller år fast denna vecka. Finaste och godaste plankan och hallon/choklad-efterrätt bjöds det på och sedan både en och två blåbär- och nyponshot á la Borlänge. Utgång vart det men jag hamna med Oskar och killgänget på Hela huset medan flickorna gick till Liljan. Trevlig kväll med en massa gamla vänner men gårdagens mående ska jag inte ens nämna, men värt var det iaf! 
 
Fin-Oskar!
 
P&L
 
Planka!
 
Chokladbollar och såpbubblor, vinnande koncept!
 
Träffa på Thompilompiiii!!!
 
 
 
 
 

För ett tag sen

 
Det finns flera fördelar att ha flyttat hem till Borlänge
 
 
 
 

RSS 2.0