50%

 Ena dagen är man glad, andra inte, ibland är man svag och vek medan andra dagar känner man sig starkare. Men egentligen ska man inte fundera så mycket, det löser sig. Är så otroligt tacksam att man har den familj man har, att alltid veta att man kan stötta sig emot och alltid välkomnas med öppna armar. Så alla fina vänner som förgyller vardagen och sprider glädje när man inte själv ser det så bra. 
 
Kommer tillbaka med nya tag,krafter, idéer och perspektiv, det ska nog bli en bra höst det här. Vart man nu än hamnar... 
 

"So try to catch me if you can, I know you really want to. Cause you wont find another one, no one like me."

 

På väg

Idag åker jag och mamma till Turkiet och hälsar på lilla Papii som fyller jämt nästa vecka. Nästa vecka kommer även min ena moster och mormor på besök. Vi får se hur länge jag blir nere, har bara köpt biljett ner än så länge. De kanske blir två eller tre veckor eller vad vet jag!
 
Hösten är fortfarande ovis, gymkortet uppsagt på älskade gymet och T-rex har lämnat över sin lägenhet som vi har spenderat så mkt tid i. Tänk alla förfester, alla middagar, alla de ggr vi klagat på någon lärare eller alla kaffepauser. Har nog nästan spenderat mer tid i den än i min egna lägenhet, kanske borde ha betallt hyra efter alla dessa år. Sorligt att den nu inte finns där, så påtagligt att vi är på väg någonstans, att förändring är här. 
 
 
 

#beautiful

 

Korvgrillning

Hm, kanske det starkaste beviset på att jag var den enda tjejen den kvällen var väl att jag hade sallad till min korv... 
 

En mysig eftermiddag

Vi var hemma hos Jenny förra veckan och checkade in deras nya hem och fikade såklart. Myspys delux och Bullerbynkänsla!
 
 

STHLM

Alltså det gick inte riktitgt vår väg på vår snabba visit i Stockholm. När vi kom fram till Gröna Lund var det 1km kö och då skojar jag inte! Efter att vi stått i den kön mer än 3h, Thompa tog tid, och det var tre meter kvar så säger de att de är fullt! Om vi inte hade gått och köpt pizza innan så hade vi kommit in men och andra sidan hade vi väl svimmat på kuppen. Jaja det är bara att acceptera läget så vi sätter oss utanför grindarna i hopp om att höra iaf men nej, de jävlarna har ju byggt scenen så de ligger som i ett skyddsrum och inge ljud tar sig ut! Typiskt så vi börjar knalla mot stan igen och då kommer det världens åskväder så när vi väl kommer till vårt hotell är vi plaskvåta, alltså haha. Thompa glömmer sin kod till kortet och mina skor blir aldrig sig lika så det var bara att traska till närmsta bästa skoaffär dagen efter och inhandla nya tygskor (rea så det var ju bra iaf). Hissen på hotellet gick även sönder och vi som bodde på 5:e plan... Frukosten var super precis som hotellfrukost ska vara och sedan lite mera regn på det och en bror som inte vill gå någonstans men annars var det bra!
 
Saker som jag blir glad av; när pizzagubben bjuder på kaffe medan man väntar. STOR TUMME UPP!
Pizzan som gjorde att vi kom 30 min senare, som gjorde att vi inte kom in. Dock var det en av de godaste pizzorna jag ätit på ett bra tag. En liten tröst iaf... 
Trött som en gnu, ont i kroppen efter all knuff och lätt besviken.
5000 till som vill in.. 
Stockholm, Stockholm, härlig är den. Stockholm Stockholm Stockholm gör mig glad. 
 
För en liten stund sol och en massa hästar på bron
Byte av skor. Ni har vart med om mycket men ett regnigt Stockholm vart droppen
 
 
 
Gla ändå!
 
 
 
 

Is this the year...?

 År och dar sedan man lyssnade på Tjejen från den rätta viken men för någon dag sen fann jag henne igen till min stora lycka!
 
Blir alltid lite gladare och framtidsångesten lite mindre..
 
 

Oh my ... !

Vart tillkallad till AF idag, lite skrattretande de då vissades vara information om studier. Men jaha jag har ju läst tre år och kan hur man söker CSN, går in på studera och så vidare! Nee men jag ska sitta där och lyssna på hur viktigt det är att ha slutbetyg i gymnasiet... 
 
Annars då! Jo säljer stuff på tradera, lite slantar in iaf. Klippt mig, sökt jobb, stått i regnet och kollat på amerikansk fotbolls träning, stått i mera regn och lyssnat på Rhymes & Riddim och bakat paj med Sara från gymnasiet. Bakade mera paj i måndags då jag och Marit var förbi Jenny och kollade in deras nya hus de köpt, myyyyspysby! Paddlade gjorde vi i onsdags, träningsvärken i mina skulderblad, axlar och resten av ryggen är inte nådig, men så jäkla kul att bara glida runt i Runn, stanna på nå ö och fika så såklart! Taco på onsdagar börjar bli standard, första gången för Stina denna vecka, musikquiz och prat och häng med gamla vänner som Amadeus och Mattias. Så fösökt samla ihop alla arbeten man gjort under sina studietider för att försöka få ihop någon slags portfolie, Sara som inspirerar mig, men inte det lättaste att komma ihåg och hitta allt! 
 
Ikväll blir det grillning någonstans i Borlänge, imorgon är det Poker Runn, hoppas på fint väder och på kvälln är det 90-tals tema på Liljan och kom på att jag inte vart på lördagsklubb i  Borlänge denna sommar. Sen på söndag åker jag och Thompa till Stockholm och ska lyssna på Tenacius D och käka hotellfrukost! 
 
 
 

Aug. 08, 2013

Längesedan jag posta mat här! Men för någon dag sedan gjorde vi ungsbakade squash med fetaoströra tillsammans med kalkonskivor, alltså så gott! Var ett bra tag sen man åt något nytt som var så gott.


Pappi

I söndags vinkade vi av pappa (+ 40kg bage inkl en hylla) som blir turk på heltid! Men han får snart sällskap för äntligen ar jag en biljett ner, passande bra nu när de allt mer blir grått ute.


Asian Crisp

 
 
Idag fyller denna sköning år! Hipp hipp hurra! Tänka sig att det är snart (lite senare i höst) 2år sedan vi hade denna fotostund i ett skolprojekt. Där vi skulle skapa ett företag inom surfkulturen och vår fina Stephanie ställde upp som modell. SURF OF SWEDEN skapades och som specialiserar sig på surfvästar! Åh vad tiden går och oj vad jag saknar dessa människor!
 
 
 
 

Lorde

 
Så var det måndag igen och ännu en ny vecka startar... 

Jag och min mustasch

Älskar att bära mustach och när tillfälle ges då tar jag den!

Hästilisar för hela slanten

 
 
 
 
 

Dalarna ♥

 
 
 

Foto

Thompa har gått och skaffat sig en Canon EOS 600D, kul och bra då jag nu kan börja fota alla kläder som ska säljas. 
 
 
 
 
 

Just a skinny boy

Precis som en sommarlåt ska låta!
 
 
 
Shit vad tiden går och  idag är det redan 1:a augusti! Var tog juni och juli vägen? 

RSS 2.0