Say something

 

Lycka




Att så fort man kommer till ett stall, borsta, lukta, klappa och får hoppa upp på en häst försvinner alla problem i världen och man lever bara i stunden. 

Baby blue



Black & White

 
 
älska keramik och älska marockanskt!

Ute












Indila

 
Ny vecka, nya tag!

Varje dag är en onsdag

Dagarna bara rinner iväg, redan halva januari har gått! Mina dagar spenderar jag på nått av jobben eller i bilen påväg till någon eller något.
 
I går kväll var iaf jag en snabbis hem till Lollos mamma, har inte varit där sedan slutet av högstadiet. Lollo och Emelie har tagit examen och är nu klara sjuksköterskor med jobb fixade. Skillnad mot en själv efter examen!
 
Annars har jag äntligen haft denna säsongs första åk i backen och så kul det var dock en snödimma jag aldrig skådat förrut. Så gymdag med Stina i kanotklubbenslokaler, kände mig som Rambo eller någon boxare i en källare med redskap från tidigt 80-tal. Riktig hårda var vi men oj vad svag man har blivit då jag inte lyft tungt sen i somras... Hej då muskler. Annars består dagarna med promenader i snön, myspys och gomat. Så nu två veckor framöver ska jag få ha mitt egna lilla place då jag är lägenhetsvakt åt Emelie och Vlad och på köpet bli kattägare!
 
 
Bästa nu är iaf att det är SNö! Som vi längtat!  
 
 

Inspo

 

Från Idrottsgalan

Bland de roligaste jag sett på ett bra tag!
 
 
 

London Grammar

 

New start

Har inget direkt nyårslöfte för detta nya år, ska bara försöka vara lite gladare (mamma önskade det och jag förstår henne) och försöka lära mig att se det ljusa och njuta av stunden lite mer.
 
Så hoppas jag det gråa vädret ska försvinna snarast och det ska komma lite minusgrader och sol annars kan denna vinter passera fort så det blir vår och sommar. Var ju kanske tur att jag aldrig tog tag i kragen och köpte ny snowboard till denna säsong...
 

RSS 2.0