:(

nu är jag lite arg och ledsen.. jag har insett att min första natt tid på donken är samma natt som eurovision songcontest, tror jag.. men vad ledsen jag blir. melodifestivalen är ju en viktig grej!!

sista april

det är ingen vanlig dag för det är knugens födelsedag! hurra hurra hurra!  

knugens födelsedag och valborg idag.    kvällen börjar med att jag ska ner till maserskolan o titta på frodasfilmen shit into korv. sedan bllir det antagligen hem till en o grilla eller hem till några tjejer från emelies klass. får se hur det blir. ser lite grått o mullet ut nu men bara det inte regnar i kväll så blir jag glad.

tisdag

idag har jag min nya jeansjacka :)    imorse tog jag bussen till framtidsmuseet i borlänge. på bussen träffade jag linnea o vi satt o pratade om livet efter skolan. hon ska fllytta till göterborg i höst. ååååh!  har nu också värsta lusten att flytta här ifrån sen efter studenten, värsta kul! just nu är jag så trööttt på allt med borlänge, falun och dalarna att göra med.            sedan hoppade de en hel lågstadieklass på bussen och min gamla fritidsledare kenneth var på busssen. han kommer ihåg mig o vi pratade om när han råka låsa in mig i skolan när jag var liten. hemska minnen!           framtidsmuseet var helt skit. helt i onödigt att åka dit. så vet man att man har hur mkt som helst att göra iskolan.                      idag är mamma i sthlm så vi ska äta pizza hemma :D gott!

blylock

är sjukt trött nu. hade en skit jobbig idrtottlektion idag (har nog inte varit så trött efteråt på väldigt länge) + varit i stallet under ef/kvällen.           går jobbade jag, sen efter det möte jag upp emelie, först gick vi de sista 30 min på kupolen innan de stängde, sen så gick vi en tur runt om i borlänge. på kvällen spenderade jag framför tv, kollade på en film som gick på tv3, kommer inte ihåg vad filmen heter, men det var rolig iaf :) en typisk amerikansk film.         

   innan jag for till stallet idag så gick jag förbi donken. så nu äntligen har jag sagt upp mig, det tog en liten tid men nu är det gjort. det känns både skönt men också lite ledsamt att lämna allt roligt folk. men de flesta ska också sluta tills sommaren (fast inte du elina :P) så då känns det inte lika tråkigt.  vilken skillnad det kommer bli sedan när man inte får de där extra tusen lapparna längre, man har ju blivit van att ha pengar nu.. men jag offrar det för en heeeeeeeeeeeel ledig sommar. hoppas sommaren blir kanon :D

nej nu ska jag förbreda mig för sängen, trött trött. natti natti!

tillbaka

hej igen! har inte skrivit på ett tag (senast i onsdag) o det finns flera orsaker för det. den ena är att jag inte mått så bra och helt inte orkat/haft lust att skriva något, det andra är att internet här hemma har krånglat i flera dagar men nu så fungerar det igen :)   
        hm, i onsdags så gick jag i falu stad med lisa en stund på eftermiddagen, hade ju glömt busskortet i kameraväskan, så jag gick o tittade för att fördriva lite tid medan jag väntade på att mamma skulle sluta. hittade tre jackor på hm, de hade halva priset på många vår jackor. en av de köpta var min efterlängtade jeansjacka!!!! den är ljus och liten, ja faktist jätte liten, precis som jag vill ha den :). köpte den på barnavdelningen för bara 130 kr, då blir man ju ännu gladare :D 
       min torsdag satt jag i nästan 3 h utanför skolan o solade med linn o elina. inte så smart på tanke på att man har hur mkt som helst att göra, men men är det fint väder ute så kan man inte göra något vetigt!  tror jag inte gjorde någon nytta alls den dagen för under fm hade vi matte som vi flumade helt bort och kemilektionen kl 15 gick jag ut ifrån efter 5min. ojoj.      red sedan på kvällen, som vanligt, det gick väll sådär. när jag kom hem gick jag ut å sprang lite. första gången i mitt liv som jag sprang hemma. men det var faktist lite skönt.                
           ifredags jobbade jag, var jobbigt men det jobbade roligt folk så då blir man lite gladare. satt efter jobbet ute med johanna o åt ciabata delux (stavas det så?), den var riktig god. smakade en blanding mellan mcfeast och big tasty. sen efter det gick jag hem till sebastian. det börjar kännas bra nu efter allt och det var så skönt att prata med honom, men som vi sa, man saknar allt det roliga med varandra, speciellt alla ord och namn ;)           efter en stund kom pontus dit, de öla och senare under kvällen åkte jag hem.
            idag har jag bara jobbat, 11-20 pass = trött!    imrogn blir det också att jobba, men bara 4,5 h då :) sen får jag se vad som händer efter det.               


ja mer orkar jag inte skriva nu...

jo föresten, jag har bokat uppkörningstid också. men jag säger inte när, men det är låååååååååångt kvar!

frustration!!!!!

gah, upptäkte att jag har råka lagt mitt busskort i kameraväskan, inte  en tanke på det. å nu så har tjejen som ska ha kameran idag åkt hem. så inge busskort nu.. alltså det är värkligen inte min dag idag...

flundra.

skönt att svenska NP klart. gick väl sisådär, skriver bäbis språk med fel uppbyggnda meningar.  men sånt är livet. skrev en artikel om kärlek och vänskap, lite töntigt kanske.         åh, idag har varit en halv jobbig dag. tänkt på det där hela tiden, kan inte släppa det än. har en massa frågor i huvudet som bara surrar runt i huvudet.. allt känns jobbigt, fast jag inte vill det.              ska snart bege mig hemmåt.            något mer jag ska tillägga?    har ätit glass idag också med lisa, elina o linn. gott!


en dag. . .

känns som jag inte har sovit något inatt, inte bra på tanke om att jag ska ha NP i svenska om 40min tills kl 15 i e.m.. segt.  sedan vill jag bara hem å äta chokladbollar. gott! synd att jag inte har några chokladbollar hemma. fick mitt lönespec i går och vad glad jag blev. först trodde jag att jag hade jobbat ihop 2.4 nånting som vanligt. men för någon dag så räkna jag ihop att jag skulle tjäna 4000 innan skatt. men igår när jag fick specen så får jag 4.3 efter skatt :D glad. så kanske man ska shoppa lite efter helgen :)    

solsken o glass

ja, träffade sebastian idag som sagt i förra inlägget. blev att vi gick till maximgrillen o köpte kulglass, snåla de är på glass där. åt glass i romme i söndags å en kula där är som två kulor hos maximgrillen. så om ni ska äta glass och vill ha mkt åk till romme :P.   ja vi satt där en stund med våra glassar o pratade. vart lite stum efter jag fått veta en sak, som jag inte hade trott precis.  allt känns så himlans konstigt. det är som en stor klump i bröstet som inte vill försvinna. men jag vet inte varför jag har den, vill ju ändå att det ska vara så här typ.      ja vill inte skriva mer saker i bloggen, om känslor å sånt. men ibland vill man skriva mer, skriva av sig, samtidigt vill man inte att folk ska veta en massa saker + att jag vet att vissa personer kanske läser detta inlägg.  man skulle ha en blogg som ingen visste vem man var o skriva allt man känner el kanske leta efter sina gamla dagböcker..  hm, det är iaf inte du o jag längre.. men nu är det slut skrivet om det, go on..                                                                  jag kan skriva att idag har jag bokat halkbana, den 5maj. samma dag som linn, trevligt med lite sällskap. men det som känns lite tungt är att man måste vara där kl7 på morgonen!! ajajaj...  

nej, nu orkar jag inte skriva mer. ska bara lägga in några låtar på mp3 o sedan dra täcket över huvudet. god natt!

vilken härlig dag

lalala, o jag mår så bra lalalaaaa. måndag idag, o för mig betyder det att tillbringa  hela em/kvällen i stallet.    när jag kom till stallet idag så hörde jag att triviant hade haft lite bus för sig inatt och fastnat med ena bakbenet i fönstergallret :S men tur så hade han kommit loss på något vis och ehela gallret ramlat ner... tänk om han hade brutit benet eller nåt :S  så tur i oturen kan man lugnt säga! så jag o emelie tog en varsin häst i grimskaft och gick på ett liten promenad ist, mysigt och vad det värmde i solen :)    idag klarade mikaela uppkörningen :D värsta skoj. imorgon har jag bestämt mig för att boka halkbana, så att man kommer lite värt iaf.      hade egen idrottslektion idag, första gången jag någonsin har haft det o det gck bra.      imorgon ska jag fika med sebastian, det var längesedan man pratade med honom, så det ska bli skoj :)

image167

brum brum

har varit nyss ute o luftat lilleskutt efter den stått inne hela vintern. ska nog snart bege mig ut igen,fast det är inte så fint väder. idag har jag också spelat guitarrhero, det var kul fast jag var fruktansvärt dålig, fick inte ens köra klart en enda låt,

glass i stora lass

mkt folk i dag på donken, förmodligen av att det är marknaden. det vart mkt glass försäljning.   denna vecka har det varit mkt om toaletter tycker jag, eller rättare sagt personer som inte kommer ut från toa:an. för någon dag sedan var det en tjej iskolan som inte kom ut o idag när jag jobbade var det en till tjej som inte kom ut från taon på donken. det är så hemskt. kommer ihåg när jag var liten och man inte fick upp dörren. har nog lite skräck från toaletter utan fönster än..  imorgon ska jag sova, sova o sova. mmmm :) sen får vi se vad dagen leder en.

natti nattti

NP tal

nu är det klart och jag klarade mig bra tror jag, lite spänd bara. solen skiner idag också, nu är den riktiga våren här. går kvällens hoppträning gick förvånads värt bra. lite bocksprång o lite bus vart det men william var lite pigg o glad.

image165

torsdag

hej. sitter här och är lite smått nervös över två saker. den första är att imorgon är det NP svenska tal. jag brukar inte bli så nervös över sådana saker men nu håller jag på att krimeras av nervositet. kanske för jag tycker hela saken var skit och att mitt tal är skit, + att jag börjar bli betyg kåt. iaf lite, det går ju lite halv knappert med alla kurser, men vg vill jag iaf ha i det flesta å då försöker man ju å så är man trött samtidigt, jag är för slö helt enkelt.. trök trök att skriva detta i bloggen.        ja, den andra saken som oroar sig i magen  är att jag fick veta alldeles nyss av åke via sms att jag ska hoppträna med sir william ikväll. jag vet inte riktigt vad jag tycker om den idén. det kansek blir kul att få hoppa en "riktig" hopphäst. vi får se hur kvällen slutar. egentligen finns det fler saker som far igenom huvudet som man tänker mer på, men nu gäller det att man fokuserar på de två första uppgifterna. de andra kommer i sinumtid..   imorgon blir det först NP tal sedan under eftermiddagen har jag lovat fille hänga med på marknaden iblge, iår är den i folkespark, haha den blir bara mindre o mindre. sedan efter det blir det att jobba 5 timmar,  puhuhu, men jag är sen ledig heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela helgen och jag tänker inte ens lyfta mobilen när donken ringer, nej nej. ist kommer jag sitta hemma å rutna i min ensamhet :) kanske det blir filmstund och så måste jag ut o fota lite, har fått ha kameran i helgen så måste passa på att foto så mkt som möjligt till fotokursen.  nej nu vart det för mkt prat om skolan, men det finns inge mer intressant i ens liv just....

 stackars lisa, sitter här jämte i soffan med jackan uppdragen till hakan och fryser.
image156
ha det bra!

lisa är trött

 men solen skiner och jag har vikt mina långa strumpor till ankelstrumpor. himlen är blå o det känns så skönt en sådan dag som denna. det ända jag längtar efter riktigt mkt nu är maten, är riktigt hungrig nu. kl är bara lite över 10 o man är redan hungrig, man blir van att äta en viss tidpunkt.  

föresten

veckans djur:
image155
en wombat (tror jag det stog att det var)

söt va? påminer om bertil fast 4ggr större.

bloggen växer :)

å nytt rekord för unikatittare igår. 15 st yeeeeah! jag tror att knepet är att man ska skriva någon intressantrubrik, då vill folk kolla upp inlägget. men igår hade jag som rubrik vitt, ehå? det kanske inte låter så intressant, men det blidde några extra tittare iaf...      nu sitter jag kvar i skolan alldeles själv med skrivandet av svenska talet.  är nog färdig snart, men jag börjar oroa mig för att det inte stämmer in så mkt på temat saga & sanning. men skit samma just nu, nu orkar jag inte bry mig mer, det får bli som det blir, hon borde ia f var nöjd att man har skrivit något..     idag har jag bestämt mig för att övningsköra när jag kommer hem, bara pappa har  kommit ihåg att ta hem den manuella bilen. vi har ju inga sådana hemma. skönt det, men just nu skulle det vara bra om vi hade en, så att man skulle kunna träna mer. tiden börjar ju ticka iväg med det dära körkortet, skulle vara så skönt om man hade lagt järnet till från början och tagit det precis när man hade fyllt.. men nu sitter man här o har tusen andra grejer att göra också..           inatt drömde jag att jag hade körkort, det var tidig höst o jag körde alla från klassen hem till mig och sedan tillbaks. å det var så härligt, det var varmt o vi gasade på för fullt på motorvägen till blge, i en snygg bil :)            nej, kanske ska försöka dra mig hemmåt, så får man väl fin putsa talet imorgon o hoppas på det bästa på fredag.       men som sagt "det som inte dödar, det härdar"

nu måste jag ut, kan ju inte sitta här o rutna en sån fin dag som denna.

c yaa

vitt

kände iskolan att jag hade lust att gå på kupolen en snabbis o det var precis det jag gjorde, med mamma. hittade två vita t-shirtar o en vit enkel klänning, längesen jag köpte några såna enkla kläder, basplagg :).     just nu lyssnar jag på gamla 90-tals hits, en blanding mellan gamla tjejbands låtar och hiphop, ha va roligt.    hittade en fin bikini också, men jag har sagt till mig själv att jag inte ska köpa någon ny detta år pga att jag inte badade en endå gång förra året, o då kanske det är lite onödigt o köpa en hel ny igen, eller kanske inte..

image153
visst är den söt?    o denna modell har jag inte i min samling, så då kanske man ska köpa endå.. så har man de flesta modeller...  dyr var den inte heller, 80kr tror jag den kosta :)

nej nu ska jag gå å dricka lite te, vildabär tror jag det blir idag, sedanblir det natti natti. måste börja lägga mig i tid nu, är så fruktansvärt trött nu förtiden.. å ja jag är glad också för att jag fick schemat för valborg o jag jobbar inte den kvällen :D tuuur. jag var lite nervös över att få jobba då, fulla ungdomar är ett av det värsta jag vet ;)

hagel

idag haglade det när jag var ute med william, inte så kul tyckte jag o det tyckte inte william heller.                  klättringen med skolan gick ganska så bra med tanke att man inte klättrat sen 5:an, kul var det också. kanske man borde utföra lite oftare.    jag måste sätta min kreativitetsida på fullgas nu. har så mkt jag måste komma på nu, ska komma på en egen idrotts lektion, skriva ett hj*vla h*lv*t*s tal för svenska nationella, komma på vad jag kan göra med larverna(blide lite krångel med planeringen och av redovisningsform) o det viktigaste av allt; projektarbetet, vad ska man hitta på i sitt UF företag?? hjälp!!


image151
bilden är tagen isomras under semenstern, och precis så här känner jag mig just nu

eco eco

sitter här nu alldeles själv i skolan, resten av befolkningen är å äter. ska snart bege mig dit o ta med en matlåda och sedan fara till borlänge. än så långe håller min planering.    mina larver (fjälrilslarver) har växt som bara den, nu är de dubbelt så stora som de var när de anlände. bara de inte utvecklas för snabbt, är ju inte så himlans fint väder ute, jag får kylla ner dem lite, då växter de saktare.. .

c yaaa

helt såld

forever21.com !! tjejerna iklassen spanade in sidan i veckan o jag titta förbi där idag och vad mkt fiiiiint de har. + att det inte kostar så mkt, fast frakten blir nog dyr.. tänkte att man kanske skulle kunna importera en massa grejs som UF företag (?)  undrar om man får göra så. hörde av en att man kan hyra en stor kontainer från USA för 15 000 kr.. mkt kläder sulle man få plats med, men kul att punga ut 15000 + pengar för allt fiiint  om man inte får sålt något.. men det skulle vara kul :)                 å mitt huvud, har världens huvudvärk, kanske inte så bra att sitta framför datan då + att kl tickar iväg som vanligt, måste skärpa mig med detta..              ja idag har jag jobbat, gick bra, inte så mkt folk, skönt. imorgon är det skola igen, blir en tajt dag; mentorsmöte, titta till fjärilarna, gå på möte om fotogrejs, föröka hinna till maten o hämta mat, åka till borlänge o klättra med idrottb och sedan åka till stallet. urhg om jag inte hinner till maten!!  


jag har märkt att jag har en förkälek till t-shirtar med tryck
image148image149image150

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

en seg o trött dag

ja går dagens festligheter vart lite både ock. över lag var det en trevlig kväll, om man tar bort alla ledsna miner, nu när jag tänker tillbaka på visa stunder skäms jag lite. jag vet inte varför jan kände så då, det vart som det vart helt enkelt.. tack iaf att emelie var där igår, hon räddade min kväll! träffade en hel del folk man inte sett på länge. en person jag tyckte var speciellt trevligt att träffa igen var Erika :) jag fattar inte att vi aldrig ses nu för tiden, i hela 7:an o 8:an var vi ju som systrar. en ändring måste ske!   idag har jag jobbat, segt segt segt. måde inte alls bra imorse när vi gick upp, ingenmat lust alls men emelie bjöd mig  på en samarin så att magen lugnade ner sig lite. men det gick bra att jobba, bättre än vad jag trodde.

fixat o donat två kollage från kvällen:
image145

och så ett med bara emelie o mig :)image147

nu ska jag nog bege mig till sängen. ska jobba imorgon igen, 8 h huh! natti

sitter här med mina papiljotter

ska snart ner till emelie. det blidde inte riktigt vad vi hade tänkt oss för båda lokalerna var vissst upptagna denna dag, de brukar annars nästan aldrig vara de, typiskt typiskt.   så var det en tjej som ringde o hörde om en annan lokal där hon bor, hon rignde typ kvart över två och det svarade en grinig tant o sa att man måste minst boka lokalen innan kl14 samma dag!! men hallå!!! en kvart hit el dit spelar väl ingen roll!!!! ahhh, blir så trött på såna personer. men nu ska man inte vara arg en kväll som denna.   som det ser ut nu ska vi tillbringa förfestandet i björns källare :) det blir nog också kul :)   jag å emelie for förbi icamaxi innan o köpte ost, kex, ölkorv, två pack tuggummi och folköl. så nu smäller de.       

när jag kom hem idag var våran gata sopad. alltså det spelar ingen roll om det är snöhögar lite där o var och hela världen är grå o begie, för när det är sopat på gatan då är det våååååååår!!!!  så nu kan jag ut o öva med enhjulingen, denna sommar ska jag baaannemig kunna cykla bra, det blir målet denna sommar. nej nu ska jag klä på mig och ta urr papiljotterna från håret o åka ner till emelie.

vi ses.     tingeling!!

morgon morgon

idag har lisa lärt mig om man trycker Ctrl f blir stilen fet :)   igår kom mina fjärilslarver, jag tror de har börjat leva nu för igår trodde jag att de hade dött. pågrund utav att de inte rört sig, men idag när jag kom till skolan så har de förflyttas sig i burken :)     hurra!    

image144
ikväll blir det festii


kemi?

 labbdag idag som sagt innan. jag vet inte riktigt vad jag gjorde för nytta på den, eller om den gjorde någon nytta för någon(?), lisa blev iaf förälskad ien rolig grej man kunde göra sug grejs med, dagens pryl. sedan efter det gick jag till kupolen med lisa o linn. köpte en klänning på gina, ett "wonna bee" AA-fodral. får se om man ska ha det på fredag. nej nu blir kl mkt igen, måste hoppa in i dushen innan det blir natti natti

labbdag

idag har vi labb här iborlänge så ingen skola förens kl 13. men men för engång skull man har sovmorgon är det just den dagen man ska till tandläkaren tidigt på morgonen! så det var bara att traska upp samma tid som vanligt  och bege sig ut i snö/regn vädret :(    men sedan när jag kom hem gick jag raka vägen till sängen o sov tills alldeles nyss, skönt.   snart ska jag nog äta lite köttfärspaj, mums.     igår jade jag lust att baka något o så hittade jag ett smarigt recept i en tidning på kladdkaka/muffins med choklad. så jag gjorde de men ist för att hacka chokladen i små bitar smälte jag den ist över muffinsen. he, de vart lite väl kladdiga igår så jag slängde ut de på altanen för att "frysa" dem lite.  tog en muffins för en liten stund sen, kladdiga fortfarande, så att man får dra tänderna över pappret för att få loss de. men inge fel på smaken iaf!            jag ska nog efter labben bege mig till kupolen lite, gav upp igår så nu behöver jag något nytt att ha på mig :)                   


jakten fortsätter

åh jag vet inte vad jag ska ha på mig till fredagens festligheter. har nu provat kläder i 2h och inte blivit mer klok utav det.. så nu orkar jag inte och ist sitter här vid datan o ska snart bränna en liten party cd till förfesten. idag har jag fått lite vuxen poäng :) har vart på banken och fixat några grejer.      var förbi myrorna idag också, jag hittade två jeansjackor men de  var inte helt vad jag var ute efter, så jakten fortsätter.      skolan är jobbig o jag längtaar så till sommaren, min heeeeeeeeeeeeeeel lediga sommar.

image143
västkusten imitt hjärta!

faster evelina

ja, nu har jag blivit faster till en liten nelly. vilket namn föresten, de hade redan bestämt om det blev en tjej ska den heta nelly o om det blev en kille skulle den heta neo. hm, vilka namn. jag skulle inte döpa mitt barn till det iaf. men jag är mer mot de fina hederliga namnen som knut, nils, lillemor & ester. så gillar jag zackline och juline (eller hur de stavas) också, de är lite mer speciella kanske (?!+?).          på fredag blir det gymnasiefest (igen!) på tenoren (igen!). de är ett par killar som annordnar en gemensam fest för borlänges (?) gymnasieskolor. kul! kommer en massa folk från flera olika skolor, annars så brukar det ju bara vara soltorg el haga fester, + att haga hade fest förra veckan, detta kanske leder till att färre hagabarn kommer :) ha!  jag o emelie har redan planerat kvällen, vi ska äta ost o kex ( en underbar tilltug vid fest har jag märkt) o emelie ska låna lokal  och jag ska dricka folköl ;)    kan ju inte bli annat än lyckat.

nej, nu börjar kl ticka iväg igen, natti

vad är dettta då!?!?!

kul dag i dag då! vaknade imorse o fick syn på att det var minst 10cm snö utanför. å nu så börjar allt smällta o det regnar så man är helt genom blöt, som en dräkt katt efter promenaden till maten. men nu måste väl detta vara det sista tills våren kommer på riktigt, vi får hoppas på det!! jag har nyss haft idrotts seminarium, vi var bara två st på det. fick mvg, jag tror det var det lättaste någonsin jag gjort för att få mvg. kanske man ska satsa på idrotts betyget? men just nu orkar jag ingeting med skolan att göra, orka plugga/räkna/läsa och lägga så mkt energi på det.. nej, inte just nu.. å projektarbetet?!? ahh

nej nu ska jag åka till stallet, lerbäcken, muuuumms vad härligt det är där nu kan man tänka sig!

klipp klipp

image142
vilken rolig tattuering!!


nu ska jag skriva det man alltid gör på bloggen; vad man gjort under dagen.
ja, idag har jag jobbat. sedan kom mamma o hämta mig o vi åkte till coopforum. för mamma hade köpt en skiit snygg jeansjacka där förut, pricis en som jag vill ha, men när vi kom dit hade de nästan inga kläder alls. ska förmodligen sluta sälja kläder. jaja har iaf kollat upp om det fanns. ist köpte vi lite chokladyogurt, vindruvor, päron o bananer som vi ska göra någon smarig efterrätt senare. mummms. nu på tv är det hela&rena ett av mina favvo program just nu. så enkelt men så fruktansvärt roligt.
          imorgon är det tillbaka till skolan. vi ska ha lite infomöte om projektarbete sen i 3:an. jag vet att jag vill göra UF företag, men frågan är vad ska man hitta på?!      sen så blir det stallet, o det blir extra roligt för nu är emelie helt frisk o ska dit, jippie :)      

är på så bra humör nu :)

superhero movie

filmen var helt ok, väldigt rolig på vissa ställen. den får nog en klar 3:a av 5 möjliga. köpte en chokladkaka till bion, åt upp hela, 200g choklad...   åh nu är jag trött som bara den, jag säger som vi brukar göra här hemma, jag fått bly lock :) så det blir natti natti nu

blogg.se

nu har jag spenderat framför datan x antal timmar med att kolla igenom borlängebors bloggar. kul att hitta personer man känner igen o inte sett på år å dar. men en sak jag tänkte på är att folk inte är så hajk på blogg design, skillnad mot oss tjejer i klassen. men å andra sidan så kanske vi är en grupp nördar som sitter timmar efter timmar framför bloggen o grejar el så har vi en stor dos av stil o kreativitet :P   ja, jag hittade en intressant blogg också, av en tjej som gick i samma skola som mig för några år sedan. jag tor hon är typ 2-3 år äldre o väntar nu på sitt andra barn. jag gillade inte henne under den skoltiden men nu när jag läste hennes blogg verkar hon så mogen/äldre. hon skrev hela tiden om sin son, att hon drack te och åt smörgåsar. det hela lät så mysigt.. 

denna dag är en helt sjuk tråkig dag o så är jag sjuk hungrig nu. men jag hörde nyss att mamma vispar något, kanske potatismos?! hoppas hoppas.     ikväll kanske det blir bio, så det händer något kul idag.


svenskfilm, sommar & färja

åh jag tycker jag luktar grill än efter att ha promenerat genom falustad. troligen luktar det efter branden, men det konstiga är att det började lukta långt efter, under eftermiddagen, hm.. konstigt..    vart inge myrorna idag, for hem ist en kort stund o sedan ner till centrum o träffade emelie där. fick skjuts av henne på cykeln till burgerking. det är en vårkänsla, att få sitta på packethållaren bakom emelie. köpte en baguette med kyckling och lökringar mums + cocacola (den är given). vi satt där minst två timmar tror jag o pratade om allt mellan himmel o jord. sedan for vi till icakvantum o köpte lite godis. ursh vilket hemskt väder det var nu under kvällen. blåst, regn o kyla.  kallt kalllt. nej, nu är jag trött som bara den, vilket man alltid är under fredagar.


image141
så här vill jag ha mitt hår i höst. hade lite lust att fixa ett litet kollage i paint  :)  fint fiint

god natt

fredag idag och jag är så gla för det!

ändrat lite på bloggen. hurra för orange! ska snart sticka iväg från skolan o ha lite helg. tänkte gå förbi myrrorna å se om de har något roligt inne. sen ska jag hem till blge å äta något med emelie, glass kanske. måste förbi banken också. jaja fredag idag o det är min lediga fredag. faktist så var det ganska så länge sedan jag jobba på en fredag, typ 3 veckor sedan.


trevlig helg!


korvgryta

nu sitter jag hemma, har nyss ätit den underbara korvgrytan som vart lite kvar sen igår. underbar :D. snart ska jag sticka till bussen. är tvungen att ta bussen till stallet idag pga att båda päronena är i falun och hinner inte åka hit. tur att bussarna går ganska så bra. sen när jag kommer hem blir det pizza :)  mamma är borta ikväll å då blir det sådan mat med pappa, inte mig emot!

image134
trivii

oj, nu måste jag skynda mig!

hej igen

jag har ingen inspirationa att skriva, har inte haft det på ett tag nu. jag kan börja med att jag hittade ett par jeans på lager157, ett par blåa monki :)  mamma hittade två par skor.  jag tror jag har hittat min jeans jacka som jag kanske ska köpa, ska bara kolla om jag hittar en på ett annat ställe innan. .

image133
fiiiiiiiiiiiiiiiint

april april ;)

vad bra det går att köra nu. körde idag till skolan, i en manuell bil o jag tyckte det var tillome kul :D roligt att köra en h*lv*t*s manuell bil.        idag har vi varit vid roxnäs udde med klassen + a o släppt våra fina värmlufts ballonger, det var bara 2 st som flög. våran brann iaf inte upp, smällte bara lite, men vi fick pris för bästa namn (tror jag det var) och vann soupbubbelvatten.. hm. jag som ville ha twixen.  nu sitter jag själv här i rummet. tänkte snart göra lite nytta som hemprovet i matte eller skriva lite på någon av rapporterna. hm svårt att välja. blir nog mattten. ska sen vänta in mamma och åka till lager157. får se om jag hittar något. ibland hittar man ingeting, medan andra ggr hittar man en massor. ska kolla in skoaffären också de har nu där. sen ikväll blir det att jobba, hatar att jobba tiden 20-23, en jävla tid det där. ursh.

image131


c yaa

RSS 2.0