Lite sol, lite vind, lite salami o lite arg

Tentan gick åt pipsvängen, men så blir det när man tror att man ska lära sig om olika material o dess egenskaper o blabla men på tentan får man en engelsk text med frågor till, a la engelska nationella, väldigt relevant till kursen... Jag undrar hur hon tänker.. "Haha där satte jag dit de där små produktutvecklarna".  Jag kan ju iaf glädja mig åt en fin ny inköpt kjol som är i 100% PES om det är någon som undrar (för det har jag ju nu lärt mig) o en väldig god chilisalami i kylen. De är de små ting som gör det. Nu måste jag fortsätta plugga till nästa tenta som är redan imorgon. uh

Måndag

Så var det måndag o första tentan ska göras. Har laddat upp med pepparmint tuggummi, har hört att pepparmint klarnar huvudet o all hjälp jag kan få är behövlig nu.

En natt

Inatt drömde jag att jag fnasade fruktansvärt i ansiktet o när jag skulle dra bort en stor bit dött skinn under ögat följde de undre ögonfransarna med, jag grät. Efter det drack jag energidryck som en dåre, jag som hatar energidryck, roligt det där med drömmar.

Borlänge

Vaknade upp o möttes av denna nyhet
http://www.expressen.se/nyheter/1.2451734/bilen-korde-rakt-in-i-folkmassan
.
.
Förövrigt har jag nog haft feber i natt för mina sänglakan känns som de har legat duschen med vattnet på hela natten, genom blöta, äckligt. Nu vill jag ligga ihopkurad jämte Daniel o kolla på film, det gör vi alltid denna tid på lördagar el ja alla dagar typ,  varje gång vi äter iaf. Kom o pyssla om mig!

Tyck synd om mig...

Uhhuh.. Idag är jag sjuk, magen som krånglar igen el rättare sagt stopp o stängt maskineriet, jävla hamburgartallrik jag tog igår på högskolan. Tror jag är lite känslig för kolhydrater, det måste ju va så. Trots tillståndet körde jag o mormor till Varberg idag o jag fick för första gången vara med när de sänker urnan, det närmaste jag kommit en begravning, som jag är väldans glad för. Sedan fick jag även  va med när de skulle dela ut arvgodset, fy vad folk kan vara gamar alltså, tjavs o bråk. Så synd att de blir så. Hoppas inte mormors moster Maj ser det från himmlen.
.
Nu har jag bunkrat upp mig i soffan bland alla kuddar o filtar o dricker cola, mirakeldrycken o den sviker inte mig idag heller + att jag kanske får bort mina sockerfall. Imorgon måste jag försöka ta upp plugget igen, uuhuhuuh.

Bloggen behöver lite Fashion

Jag har varit duktig o inte köpt ett par skor på väldans länge, fast nu ljög jag kom jag på, köpte faktiskt ett par för några veckor sedan på ica maxi (love ica maxi) men de kanske inte räknas riktigt, el jo det är typ de skor jag använder allra mest nu förtiden. Efter att mina sandaler gick sönder i dragkedjan i Turkiet vill jag finna mig ett par nya. Såg på Sofis sida hennes fina sandaler med ett liknande inkapärleri o jag är lite svagt med allt som påminner om inkamönster
sofis mode

I en annan del av Borås

Idag har jag o Therese suttit på högskolan 10 till 18 o pluggat inför den ena tentan, men om det vart så mkt plugg vet jag inte, snarare mer skitsnack o prat om allt annat förutom materiallära. Kanske dags att lägga lite energi till den andra tentan vi har i Färg & beredning också, hur ska man egentligen plugga till två tentor som ligger dagarna efter varann? Som dessutom är snarlika.. Orka. Imorgon ska ja ta en liten pause i pluggandet o agera chafför åt mormor, vi ska till Varbeg o jag hoppas på fintfint väder o om man kan lita på yr så kan det bli det.

Idag betalade jag även för allt material vi använt oss utav under läsåret, mitt gick på 414kr! Men med en liten eftertanke var de ju inte så mkt pengar för jag har typ köpt närmare 6m tyg o två dukar + all material under labbar, så då var det är väldigt bra pris.

Jag fick även veta idag att Borås har en gammal borg i stan som jag aldrig sett innan som jag nu såg en liten skymt utav, coooooooolt. Måste besöka den inom kort!

...

Jag längtar hem.

För den matnörd jag är

Nu när jag står här o lagar min torfliga lunch.. Buffen i Turkiet var det bästa jag varit med om.
Frukosten hade allt man viljat ha. Daniel körde förmesta delen på äggröra, kaffe o juice. 
da
Jag gjorde bland annat fina mackor
mackor
Johanna föredrog plättar o våfflor
johanna
Lunch. Turkiets speciallitet är att grilla o ojvoj vad de grillade o de kunde de! Daniels bror Emil vart förälskad i grillen o hans tallrikar stod för mesta delen utav kött.
grilla
Köket sår mesta dels alla sina kryddor själva o det blir även ett paradis av dofter. Tummen upp!
kryddor
En lunch, undra hur många kilo hallumi jag käkade den veckan..
mat
Daniels farmor erbjöd sig även hennes tallrik till fotografering
farmor
Alla vackra efterrätter, var o en var som konstverk i sig.
frukt
farmor
mm
Så ska man inte glömma drickat heller. Coca Cola, ICEthe o alla vodka drinkar
fin drink
o inte glömma ölen så klart
öl

03.50

Jag kommer inte ihåg när jag satte klockan på väckning så tidigt el om jag ens har gjort det. Nu är min kära Daniel i Stockholm o sedan far han hem till Dalarna o jag får prova på att leva själv. Får se hur de går.
Nu, lite Turkeyland bilder
t
havet
kväll
alle
Daniel

Hejsvej

Här sitter vi på morgonkvisten o käkar nygräddade scones. Det var nog 300år sedan jag bakade scones senast men idag ekade vårt kylskåp på frukost så då vart de lite bak på morgonen. Igår bakade även Daniel sirapskakor/kolakakor så vi kan ju alltid käka dessa om hungern sätter igång. Tur ska vi till Maxi idag o handla veckans rason mat till mig, Daniel åker till Stockholm imorgon (kl4.30 haha)  o kommer inte tillbaks till Borås så jag får klara mig själv till torsdag nästa vecka o bunkra upp med mat lagom till tentapluggdagar.

Solsidan

rullllaaaa

Hej Miss Fnas

Allt smörjande hjälpte inte, jag blir mer o mer lik en skäck.

häst


Dagens sysselsättning:

jeans
Tar tag i icke använda ting i garderoben o lägger upp tradera, men tradera bråkar med mig o vill inte riktigt fungera.
Borde nog egentligen gå ut i det fina vädret.

Vår gröna granne

da
da
evy

Kommentar från gårdagens bioupplevelse

Aha upplevelse första minuterna (Vad människan kan hitt på egentligen) men av filmens rättvisa tycker jag inte 3D var till dess fördel, bilden darra, snabba rörelser o alla smådetaljer blev suddiga. Jag ska ge 3D en till chans när det är en film som är tänkt till 3D o inte en grej man kommer på efter man ska ha som en kul effekt, som Dumma mig, den tror jag hade vart suverän att se med 3D. Filmen i sig var väl den sämre av alla filmerna, urmjölkat o lite synd att hela storyn var så självklar, inte som de andra tre när man finner nya saker varje gång man ser filmen o på det visset alltid får en aha upplevelse.

Freeeedag

Solen skiner idag o det ser ut som att det kan hålla i sig så jag satsar på att vädra benen o bära shorts idag. Idag sov vi ut, inga klockor ställda o bara få vakna av sig själv. Ikväll blir det bio, Pirates så klart o jag ska gå o se för första gången film på 3D, ska bli spännande!

Du & jag

ED

Kärlek rakt igenom

Alltid passa på när Maxi har extrapris.
lax


Stoltaste i staden

Sista föreläsningen igår egentligen men ska dit idag för jag "råka" missa två labbtillfällen o detta skulle ju ge ett U på pappret men tur så har jag en väldigt snäll lärare som lägger in en tid bara till mig för att gå igenom det jag missat. Min teori att allt löser sig funkar o även lite tur att man går på en inte allt för stor skola!  Annars så händer de inte så mkt här, tvätttid på fm o för engång skull tog Daniel på sig hela ansvaret bara jag gick iväg med första tvätten kl7 o det gjorde jag så nu kan jag bara luta mig tillbaka.

Ett av få köp i Turkiet var denna fina skål som jag även köpte en liknande i mindre storlek till mamma, målade från samma Turkiska familj, lite så där symboliskt.
skål

Kärlekens tunga

Såja två gruppuppgifter iväg skickade o nu är de bara en gruppis till kvar o så klart tentorna, sedan sommarlov!
Min bror supricesade alla o gifta sig helgen på hans kalas, så klart medan jag befann mig i ett regnande Turkiet. Otroligt bra tajming! Jag fick en fint kort skickat till mobilen iaf. Grattis bror o Malin!
pm

Testa nå nytt

da
Första gången vi friterade igår, gick rikitgt bra faktiskt!

Pluggplugg...

Ååå hå åh, en dag med plugg o jag bara känner hur oinspierande allt är just nu, men jag försöker tänka "ett år kvar, ett år kvar" men sedan kommer tanken men vad händer efter det då? Får ja nå jobb? Vad för jobb? Vad vill jag ha för jobb? Var kommer jag hamna? osv.. Hur står jag till pluggandet om ett år? Jag kanske har fått upp någe ljus o bara älskar att skriva arbeten, läsa till tentor o sitta o lyssna på föreläsningar utan en enda gäsp och bara vill fortsätta att läsa år efter år, inte troligt men under har ju skett förr.

Grupparbete har vi hållit på med idag o för att vara ärlig gick de inge bra för oss, hela förmiddagen skrev vi o efter lunchen insåg vi att vi förstått uppgiften helt fel o då även kastat förmiddagnes aktivitet helt i sjön o den andra uppgiften vi skulle göra var ju helt åt något fel håll. Det räcker för att jag ska tappa tålamodet. Nu under kvällningen har jag försökt ta mig i kragen o skriva en annan gruppuppgift (hur många jäkla gruppuppgifter kan man ha egentligen??!?!?!?!?) o har redan fått ihop 1½ sida. Måste peppa för minsta lilla nu! uh

To be nice

Sitter i soffan i Borås igen. Turkiet var nice o så även första gången för min del med all inclusive, skön känsla att bara kunna gå till baren o hämta lass med coca cola o lite mer. Osköna var att de få regn dagar som inträffar i Turkiet inträffade just den veckan vi var där. Så halva veckan med sol resten med regn, dock hann man få en liten fin bränna iaf.
Idag ska jag till skolan o göra ett el förhoppningsvis två grupparbeten, skolan kommer ligga som ett svart moln denna vecka, oskönt. Samtidigt ska jag mysa extra mkt med Daniel som åker hemmåt till helgen, sedan väntar två veckor i ensamhet, bra träning till hösten kanske.. ?

På Arlanda

DAEV

Pause i all färd.
Daniel ser ut som en riktig semesternörd, det fattas bara hawaiskortan!

Världens sötaste

Kommer kunna tittaa på de här hela kvällen!

Daniel i påskas i Livingtown

dadauggla
daniel

Nu är det dags för fredagsmys

Efter dagens bestyr o veckans nyttigheter så laddar vi nu upp med vin o kebab, imorgon bär de av!
kebab

Disktrasor

Idag fick vi trycka disktrasor bland annat.
disk

Sommar, sommar, sommar

En av mina favorit sysslor är att skriva listor, to-do-list o planera. Nu har jag skrivit till en grej på sommar-listan på vad jag vill göra; åka till Stockholm en fin sommardag o gå på Lars Wallins utställning med vackra klänningar, skisser o annat fint från hans 20-åriga karriär.

Vinn, finn & hockey

Har lust att skriva något så här på kvällskvisten, dock vet jag inte vad jag ska förgylla min blogg med.. Mat, vad annars?  Vi har ännu en dag avnjutit utav sallad till lunch o middag, till det vart det hemmagjorda biffar med mye vitlök, gott. Funderar över om jag ska lyxa till det imorgon i skolan o köpa en dagens lunch ist för att sitta med sin matlåda. På tal om matlåda har jag fått en ny fixidé, har svårt att äta från matlådor nu på sistone, jag får för mig att de luktar illa o då även att min mat mår dåligt i den lilla plastbunken, så ja jag ska nog köpa en dagens imorgon. Kanske dags att köpa nya matlådor?

Förrutom mat så har jag cyklat varje dag nu o det känns i min rumpa, vi bor ju på Borås enda berg/kulle, så klart, det där kommer nog förfölja mig livet ut, hela barndomen o nu även vuxenlivet. Kommer alltid ha uppförsbacke hem. Fast varje gång jag cyklar upp för den j#(%#)& extremt långa backen o svetten droppas på ryggen tänker jag "Åh hej vad fin min rumpa kommer bli" o så även "Fortsätt trampa, fortsätt traaampaa" o så kollar jag på alla fina blommor, så det går rätt så bra.

HEJA SVERIGE O TRE KRONOR o jag har nästan, nästan glömt Norge matchen nu!

Veckans mat

Daniel o jag skulle bli vältränade o snygga lagom till Turkiet hade vi tänkt i julas men jag vet inte riktigt om vii nått målet än.. För att köra extra hårt denna vecka köpte vi nästan enbart sallad under veckoshoppingeni måndags, mkt grönsaker o så toppa det med räkor, fetaost, lax o skagenröra. Göttigotti
sallad

Heja

Nu ska jag ta tag i allt plugg som ligger o väntar så att man kan andas lite i TURKIET! AH PÅ LÖRDAG ÅKER VI o för engångskull så har jag inte börjat packa än, dock skrev jag packlista redan i januari.

Nu är det hampa o lin som gäller!

Lite färg

Nu kan man ju inte riktigt säga att jag är så svartklädd längre. Förra veckans färglabb fick vi färga valfritt o då färga jag detta linne o ett par kalsingar till Daniel likt ett stort hjärta över juvelerna, han vart förvånadsvärt glad över dem.
ev

PiciPici from UppiUppi

Vi köpte rostbiff på Coop o fick en fin hälsning, den gjorde min dag
korv
På kvälln åkte vi till Erikas pippihus o grillande, lyssnade på när de spelade o pratade med de andra 100 pers som var där o sedan drog vi till Saluhallen
ev
Steffie o jag hade fototime ute på terassen "Det ser ut som vi är utomlands" tema
sstephie
hey
Vi dansade, vi åkte hem, vi gick o la oss o fyra timmar senare gick vi upp igen för champangefrukost
champagnefrukost
Champange o verum
hej
ballongkanin
vatten
evy
Vi satte oss vid grusvägen som resulterade ett fint lager grus överallt, inte behövdes det torrshampa till kvallen inte!
est
sea
Min kamera fick snille
oo
uppsala
Usikten från Matildas föräldrars lägenhet, mer behöver man egentligent inte se..

Redan maj!

Tillbaka i min soffa i Borås. Kom hem igår el rättare sagt idag, kl 00.42 plinga jag på dörren för jag hade råkat ta fel extra nyckel hem så jag fick lov att ringa på dörren tills Daniel öppnade. Nu är frågan bara vad är det för nyckel vi har som inte går till vår dörr?

Jag fick även åka taxi hem från resecentrum, första gången jag åker taxi i Borås o det bästa av allt, vi har studentrabatt på taxi här, hela 10%! Yeah
Tågresan var även spännade, de ropade upp hos i högtalarna, hur kul är inte det o den snälla konditörskan Guldlock som vi kallade henne gjorde allt så att vi skulle få åka taxi hela vägen från Göteborg till Borås, hon tillomed sa att vi var 14år i telefonen. Dock fick vi ingen taxi men vi fick springa igenom hela Göteborgscentralen för att hinna med Boråsbussen, vi vann.

RSS 2.0