A.A

MariaDet är ju en massa snack om denna kvinna som-ingen-skulle-vilja-heta, jag menar Anna Anka. Varje radiokanal (under tamigtusan dygnet runt), tv:n, lunchrummet, jympa passet o i mataffären. Överallt hör man detta namn! Ja hon är ju speciell o hon gör ju rubriker. Dock är det en annan kvinna som jag tycker är en liten "favo" i programmet och det är ju självklart Maria Montazamy! Jag tror jag aldrig hört någon segare röst. Som i veckans program när hon skulle ropa efter sina barn, Eee m m aaaa, N iiii ck oo o vad nu alla barnen heter.  Hennes röst ligger även alltid i samma tonläge, spelar ingen roll om hon är glad el bekymrad. Jag säger bara heja Maria!


Natti



Onsdag

Idag har jag jobbat igen, hos Philipson Bil. Dock hade jag inte tillgång till någon dator under hela dagen o de kanske ringde max 12 samtal.. Inte så mkt att göra precis! Men tur så finns det alltid någon snubbe där som behöver hjälp med att sortera papper efter reg-nummer, el skriva in faktura nummer o se om den är skickad el bara sitta o skriva en lista på maträtter som är billiga o goa. Shite, jag börjar bli besatt av mat..

Bulle

Idag tog jag min cykel o cyklade ner till staden o inhandlade socker o jäst. Så nu under eftermiddagen har jag bakat kanelbullar. De är ju kanelbullensdag på söndag! Får icke glömmas.

bulle


En jäkla berg-och-dalbana

blogg


forts..

.. eller man kanske skulle läsa kursen Amning och bröstmjölk, 7.5p? HAHA! Eller varför inte Dinosauriernas tidsålder?  Nu för tillfället har Erika o jag intresseanmält oss på 4 studentlägenheter. Det jag måste göra nu är att komma på vilka kurser jag vill läsa.

Dagens fundering..

Man kanske skulle bli dietist..?

Weekday

Undra om jag ska skrapa ihop mina sista mynt o försöka åka till Uppsala i veckan o handla ett par skor..

weekday

weekday

weekday


Tänka sig..

.. Att få befinna sig i New York som Jonna o Kristin
NY
























Marit 19!

Födelsedagsfest/inflyttningsfest hos M&M, Marit o Max. God tårta, mkt nytt folk från olika håll i Sverige, men som vanligt glömmer man bort att ta några kort.. Imorse vaknade jag lite efter kl 8, gick upp o stekte ett ägg till Marit o gräddade brödet i ugnen.

Twistermevye mMaritEmelieJenny

 


Lite fel..

I all hast igår råkade jag skriva Sågmyra ist för Fågelmyra.. Sorry om det uppstog frågetecken i era skallar. Så, nu vet ni :)

Sopor

Igår hade jag en pappa dag. Hjälpte först med att städa iordning garaget o förrådet. Sedan packade vi i all skräp i skåp bilen o körde iväg. Första stoppet vart det vid Dala Airport där vi åt lunch, sedan åkte vi vidare mot Ta-Till-Vara där de fick de grejer de ville ha, resten åkte vi till sågmyra o slängde. Vilken härlig doft de är som möter en när man anländer dit. Som belöning sen åkte vi o köpte wienerlängd, mummsilimums!

En massa sopor


Labels Or Love

Shopping for labels, shopping for love
Manolo and Louis, is all I’m thinking of
Shopping for labels, shopping for love
Manolo and Louis, is all I’m thinking of

1,2,1,2,3, Turn the lights off!

I already know what my addiction is
I be looking for labels, I ain’t looking for love
I shop for purses while love walks out the door
Don’t cry, buy a bag and get over it
And, I’m not concerned with all them politics
Got a lot of men I know I could find another

But I know is that I’m always happy when I walk out the store, store
I guess I'm Supercalifragi-sexy, nothing to be playing with
I love him, hate him, kiss him, diss him,
Tryna walk a mile in my kicks

Love’s like a runway but which one do I love more
No emotional baggage, just big bags filled with Dior
Love’s like a runway, so what’s all the fussing for
Let’s stop chasing those boys and shop some more

1,2,1,2,3, Turn the lights off!

I know I might come off as negative
I be looking for labels, I ain’t looking for love
But, relationships are often so hard to tame
A Prada dress has never broken my heart before
And, ballin's something that i'm fed up with
I’mma do the damn thing, watch me do the damn thing
Cause I know that my credit card will help me put out the flames

I guess i'm Supercalifragi-sexy, nothing to be playing with
I love him, hate him, kiss him, diss him
Tryna walk a mile in my kicks

Gucci, Fendi, Prada versus purchasing them finer things
Men they come a dime a dozen, just give me them diamond rings
I’m into a lot of bling, Cadallic, Chanel and Coach
Fellas boast, but they can’t really handle my female approach
Buying things thats hard to say
Rocking Christian Audigier,
Manolo, or Polo, taking photos in my Cartier
So we can’t go all the way, I know you might hate it but
I’m a shop for labels while them ladies lay and wait for love

Shopping for labels, shopping for love
Manolo and Louis, is all I’m thinking of
Shopping for labels, shopping for love
Manolo and Louis, is all I’m thinking of

1,2,1,2,3, Turn the lights off!


Nu var det ett tag sedan.. Kanske börja igen..?

The wind plays with the leaves

hästar
Igår red vi förbi en stor hage med nyfikna unghästar i


Woman

Idag ligger jag på magen, med datorn framför mig o en tallrik med stuvadpotatis o isterband höger om datorn. Vädret är så där lagom peppande o jag o Emelie som ska ut till Åke om en stund. Har inte varit där sedan p&l veckan. Men det är ju bara att klä sig.

Igår vart de thaimat med Kristin, Linn, Jonna o Elina. Jag letade även present till Marit o ett par höstskor till mig. Presenten är någelunda klar o jag tror jag har hittat ett bra exemplar av skor som jag ska titta lite närmare på någongång denna vecka. Nej nu blir de på med ribyxorna. Tjing tjong

Memory for life

Igår vart det en promenad på över 1 timme, resten av dagen gick i seghetenstecken. Jag gjorde även min plikt som medborgare o gick o röstade. Vårt köra trådlösa internet har slutat att fungera (alltid något krångel med internet i mitt hus) så nu sitter jag här på golvet o kopplat in sladden ist. Fast jag är gla iaf för nu är internet mkt mkt snabbare, tummen upp. Mindre kul är att min kära bak börjar ömma.

Igår kväll kunde jag inte somna o internet som sagt fungerade inte så då tog jag fram min gamla pärm som är fylld med teckningar, dikter o en massa klotter som jag höll mest på under högstadiet. En av alla mina små noveller om mitt liv hittade jag detta fina citat:

"Jag hade aldrig varit ihop med någon och hånglat hade man inte heller gjort. Men skit samma, jag trivdes bra iaf."  

Peace & love

latte morotskaka

Dagens jobbsällskap

RufusPlugg


Mora

naima mora
Naima Mora


Funderingar: Toasittsring

Bland de värsta jag vet här i livet är toalettsittsringar gjorda av porslin el liknande. Man fryser ju rumpan av sig när man går på toa på morgnarna! Hur kan folk ha sånna?! Nej tacka vet jag toalettsittsring i trä el plats

Falun

Fick hoppa in lite extra nu under eftermiddagen i växeln på Philipsons Bil. Skönt att veta man får en liten liten slant i oktober sen!

"Vackra män som skulle platsa i hairspray"

Fridas kära bögkompis Chiristoffer från Borlänge syns just nu på Carolina Gynnings blogg.

Enna gött

Komet

Tycker det är alldeles för lite om hästar i denna blogg, så här kommer en bild på hästen Komet som jag red på under hoppningen idag. Kanske inte någon direkt bra bild, men en bild iaf.

Förrutom det tråkiga samtalet idag så gillar jag torsdagar; soppa till kvällsmat, ridning o expressens fredagstidning.
















B.D

Åh vad glad jag blir när de kör en gammal Broder Daniel låt på radion!

Nehene

Alldeles nyss när jag gick min lilla skogspromenad ringde de från Lindvallen. Tyvärr fick jag inte jobbet.. Det var helt enkelt inte meningen att jag ska tillbringa min vinter i Sälen. Lite depp är jag nu men jag kan ju glädja mig åt att jag fick komma på arbetsintervju, ett lite närmare steg på vägen. Jaha imorgon igen är det väl bara att fortsätta söka en massa jobb.


Funderingar: Bananchoklad

Banan o choklad är ju som gjorda förvarandra, de är ju skit gott! Så varför har inte chokladfabrikerna gjort en chokladkaka med banansmak än? El har de redan testat det o jag har missat?


Frukost

Frukost
Idag gjorde jag iordning mannagrynsgröt med hjortronsylt


ööööööörebro med 7 ö:n

Tidigt imorse for jag o min snälla mammi som ville följa med, till örebro. Med iordning gjord frukost stannade vi som vanligt på en rastplats som vi nästan alltid, iaf 8 av 10 ggr, stannar o äter frukost vid. När vi sedan efter någon timme kom till Scandic Hotell o jag går in o frågar om Lindvallen får jag reda på att den visst var på det andra Scandic hotellet. PANIK! Den snälla receptionisten vissade vant o fort vägen till hotellet o jag o mamma sprang till bilen o gasade iväg.Tur så kom jag i tid, sist, men i tid! Väl när jag hade satt mig började de men infon, o när jag satt där lät de hela bara bättre o bättre! Mkt bra, så nu vill man fasiken ha det dära jäkla jobbet! Sen vart det en väntan tills intervjun, den gick tror jag, försökte vara glad, positiv o engagerad. Hoppas de tycker om mig.. Efter min intervju mötte jag mamma igen o vi gick en runda på stan. Nu var kl 11.30 o alla ställen var stängda. Till slut hittade vi en restaurang som befann sig i liten bakgård, mkt mysigt! Där satt vi en låååång stund o åt o drack kaffe. Sen gick vi tillbaka mot bilen o då såg vi till vår glada syn att affärerna hade öppnat o vi stötte på Zara o älskade BikBok, I like. Men jag höll i min plånbok väldigt kärt o köpte bara ett par nya tights, som jag faktiskt behöver! Ja, sen bar det hemåt En lagom liten trevlig söndags utflykt.

flicka i vattnet, brrr
vi såg en flicka i vattnet, brr

.. o en hand
hand



Örebro slott uppkom på 1300-talet
örebro slott



Fint väder i örebro så det vart uteserveringen för oss i de djupa sofforna som fick en att känna sig som en litet barn igen. Vi beställde något som varken jag el mamma kan uttala For..Faff..blablabla
Mammi o mat

Just över där vi satt var det ett väldigt fint fönster.
fönster


Imorgon gäller det!

Tidigt imorgon bitti drar jag ner till Örebro, så nu blir det att sova!
Natti

sälen


MmmH

Vad jag vart sugen på detta!

Potatismos, riktiga köttbullar o lingonsylt..

unisex

unisex


Tzar

För några dagar sedan letade jag upp mitt gamla spel som jag köpte för ett herrans massa år sedan i affären som hette 10:an (allt kostade endast 10kr i hela affären). Vet inte om dessa affärer kom någonsin upp till Dalarna, men längre ner i landet fanns några iaf. Ja, detta spel köpte jag för endast 10kr o de är nog de bästa spel jag någonsin har ägt, har dock inte ägt så många spel i mitt liv men det är iaf ett av de roligaste spelen jag spelat. Detta spel finns nog i miljoners olika upplagor o varianter. Jag vet att R hade något liknande på sin dator som var mer modernare och hade fler effekter o så än mitt. Ja så nu har jag börjat spela det igen o jag spelar varenda jäkla dag, tillome igår hade jag o bror mini lan i ca 1 h. Tänka sig detta spel som har överlevt i nog minst 9år o det kostade endast 10kr!

tzar


Hello there

mq

lindex

lindex

Lindex

Åhlens




































MQ, Lindex o Åhlens

Ring o pling

Fick ett samtal alldeles nyss från Lindvallen. Ska åka ner till Örebro på söndag för arbetsintervju. Äntligen börjar det hända något!

Hej måndag

Idag har jag sökt 6 jobb.. Snart ska jag värma upp min hamburgare o sedan ta en promenad ner till stan (om vädret tillåter) o gå på ett core pass.

Pegasus

pegasus
Enkel, inga onödiga krusiduller el trams.
Placering på sidan, under bröstet o storlek
likt en pogs (om ni nu kommer ihåg dem)

Macaco - Moving

Moving, all the people moving,
one move for just one dream
We see moving, all the people moving,
one move for just one dream

Tiempos de pequeños movimientos... movimientos en reacción
Una gota junto a otra hace oleajes, luago, mares... océanos
Nunca una ley fue tan simple y clara: acción, reacción, repercusión
Murmullos se unen forman gritos, juntos somos evolución





Middag

Kvällen har spenderats i Falun med några av töserna från klassen. Middag på nyöppnade stället Pitchers vart det minsann o hamburgare för hela slanten. Vi hade även prickat in Sverige matchen så de var fullt med män i rummet som skrek o hejade. Kändes precis som när sexandthecitygänget åker till en sportbar o det är bara äldre män som inte kan slita sina blickar från tv-skärmarna, typ sån känsla fick man. Yes, jag har blivit en nöööörd

Linn, Lisa o Evy

Mikaela, MAria, Jonna


Wildfox

mmm


Squid rings

Nu är det dags för att steka hamburgarna, it´s a tough job but somebody has to do it!

Fredag eftermiddag

Idag har jag ont i hela kroppen..


Därför ska jag unna mig (som jag gör minst 1 gång per dag) med bädda ner mig i soffan o titta på sex and the city o äta glass med chokladsås o mina havrekakor till. Funderar på om jag ska titta på filmen idag kanske.. hm


Förresten är jag lätt irriterad på Dalarnas Tidningars hemsida, jag hittar inget på den jäkla sidan! Läste en artikel om en kille som skulle ha en liten föreställning till minne av MJ för någon dag sedan, han skulle visst vara grym på MJ moves. Kul att se tänkte jag. Men nu till det stora problemet, jag vet att de är idag, på cozmoz, någon gång under kvällen men när? o kostar det, är det för allmänheten? Nej de skrev de aldrig o så hittar jag inte den jäkla artikeln på deras hemsida. Irriterande!

Rabatt?

Stallet har börjat med en ny grej som vi ska sälja nu, restauranghäftet.. Denna innehåller en mängd rabattkuponger på restauranger o fik i både Falun o Borlänge. Till exempel Mc Donalds, OKQ8, Rådhuskällaren, Sibylla, Wayne´s coffee, American take away, Grillhouse, Max, Octaven, Subway är bara några av ställena

häftet
Någon som vill köpa av mig? :)

Den där mannen..

Lars Winnerbäck har inte haft det lätt. Jag har varit väldig svårflörtad! Fast jag vet om flera gudomliga bra låtar som har gjorts under åren så har jag ändå inte riktigt fallit. Alla verkligen pratade om att de skulle se minst en spelning med honom under p&l, inte jag o jag såg faktiskt inte på en enda. Men nu ska jag komma till det jag ville ha sagt, jag har lyssnat på honom denna vecka o detta tack vare hans nya låt som jag tycker är gudomlig. Så nu Lars, jag har fallit, dock inte pladask på magen, men en bit, typ på knäna.  

Jag får liksom ingen ordning

ps. Förresten har jag börjat bli ett känsligt vrak. Satt hos tandläkaren i morse o jag har aldrig som jag kan minnas att jag har gråtit när jag suttit där, det gjorde jag idag. Jag har typ fixat med den tanden tre gånger innan, men idag ja då började jag gråta för första gången. Jag tror jag har börjar tänka för mkt.. Man kanske ska lägga sig på den där spikmattan snart. ds.

Upp o hoppa!

Efter någon timme framför datorn, flera timmars sexandthecity maraton, glass o kakor i mängder denna dag tog jag mig upp ur den goa soffan o åkte i väg på ett jympa pass. Jag tror inte jag har varit på ett pass sen afrodansen i mars, jisses. Trött o hungrig är jag nu iaf o vet att mamma ska göra wokadegrönsaker-nudlar-fläskkött-tzatzaiki gryta, muuuuuumsilibabaa!

Imorgon ska jag till tandläkaren igen(!) Denna gång är det framtanden som ska rotfyllas, sen så borde jag nog vara klar i munnen, det gäller att passa på innan man fyller 20. Hej igen tandvärken!

Concerto in G - Roger Neill

Imorgon skulle jag vilja vara här:

Stockholm..
sthlm

Berns..
berns

Teddybears..
T.B t-shirt

.. och så vill jag att Erika o jag ska vara 20år!

Frida vivir su vida en Málaga y yo estamos en cero!

Nu är Frida på väg till Malaga, el hon kanske redan har landat. Borta är hon iaf o kommer hem som tidigast om 8 månader!! Hon kommer säkert att fastna där hela livet o ist ta små semester turer till Sverige då o då. Det kommer bli ensamt här i Borlänge, har ju spenderat min mesta tid med henne under hela sommaren. Midsommar, peace&love, semester med familjen, alla sommarstugefester, källaren, blåbärsblockning, hoffmaetrohelgen, roadtripen bara att nämna några.  Yo estamos en cero (undra om man skriver så?), jag står på noll iaf ska det betyda.. Jag hoppas att hon kommer att trivas som fisken i vattnet o jag är riktigt säker på att det kommer hon att göra också. För detta är något Frida har pratat om, att resa bort, jobba utomlands o där är hon nu! Sjuuukt! Har tjatat på henne att hon måste skriva mkt o ha med många bilder på hennes blogg, så nu hoppas jag på det! Jag kommer sakna henne, my Fridaaay!


p&l

cykla

FRida o jag i Grebbestad

FRida

frida

Du får ha det så bra vännen min o hälsa spanjorerna!


I don´t want to be reminded


Full rulle med en massa aktiviteter så jag har knappt hunnit sitta framför datorn o gjort onödiga saker, gött! I helgen hade jag världens tandvärk, sen på söndagen fixade vi en skohylla åt mig med tre våningar. Jag får ändå inte plats med alla mina skor, kanske borde fundera över mina skoköp.. Under kvällen for jag ner till Erika igen o hade lite film mys o fick prata lite engelska med Lindas pojkvän som är o hälsar på från USA o jag känner verkligen hur kass ens engelska är, inte okej. Igår hade jag fullt schema, hem, sy upp mina gardiner, ringa hm, laga mat, svara på facebook, baka en kaka o duscha o göra iordning mig innan Frida skulle komma o hämta mig, jag hann. Vi åkte vidare till hennes brors lägenhet o hade avskedsfika med en massa människor o fika o alla fick säga hej då till Frida. OCH oj vad mkt fika vi hade efter att folk började komma, har inte ätit så mkt socker på väldigt väldigt länge!! Eftermiddagen vart till kväll o till slut en sen kväll o sedan var det bara att åka hem o skriva personligt brev till Sälen. Jag satsar på det nu. Sälen. När kl närmade sig 23 tog jag bilen o åkte ner till Erika som satt själv i lägenheten. Ja jag är arbetslös men jag har fullt schema ändå, det är gött!

knytis



...och som vanligt har jag inga bilder!


RSS 2.0