För den matnörd jag är
Nu när jag står här o lagar min torfliga lunch.. Buffen i Turkiet var det bästa jag varit med om.
Frukosten hade allt man viljat ha. Daniel körde förmesta delen på äggröra, kaffe o juice.
Jag gjorde bland annat fina mackor
Johanna föredrog plättar o våfflor
Lunch. Turkiets speciallitet är att grilla o ojvoj vad de grillade o de kunde de! Daniels bror Emil vart förälskad i grillen o hans tallrikar stod för mesta delen utav kött.
Köket sår mesta dels alla sina kryddor själva o det blir även ett paradis av dofter. Tummen upp!
En lunch, undra hur många kilo hallumi jag käkade den veckan..
Daniels farmor erbjöd sig även hennes tallrik till fotografering
Alla vackra efterrätter, var o en var som konstverk i sig.
Så ska man inte glömma drickat heller. Coca Cola, ICEthe o alla vodka drinkar
o inte glömma ölen så klart
Kommentarer
Trackback